opasni trend

Nova "igra" odnijela prvu žrtvu: Djeca se polijevaju vrelom vodom

10.08.2017.
u 21:54

Novi opasni trend zavladao je među djecom širom SAD-a. Zbog izazova “vrele vode” više osoba je pretrpjelo teške opekotine, a osmogodišnja djevojčica je preminula, pišu američki mediji. Pitanje je vremena kada će ovaj "virus" zahvatiti i Europu.

Izazov “vrele vode”, na koji djeca kažu da su bila inspirirana snimkama na “Youtube”, podrazumijeva polijevanje vrućom vodom na prijatelja, ili izazivanje kolege da popije vrelu vodu na slamku, naveo je “Time”.

U ponedjeljak je 11-godišnja Jamoneisha Merritt iz Bronxa pretrpjela teške opekotine kada su joj njezini prijatelji izlili vrijuću vodu na lice dok je spavala, prenoso Radiosarajevo.ba. 

U srpnju je 10-godišnji Wesley Smith iz Sjeverne Karoline opečen nakon što ga je izazvao njegov rođak, dok je krajem srpnja jedna 8-godišnjakinja s Floride umrla četiri mjeseca nakon što je popila vrelu vodu na slamku na izazov rođaka. 

Djevojčica je progorjela svoja usta i grlo i pretrpjela respiratorne probleme.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?