Engleski mediji tvrde

Engleska policija uhitila četvero Hrvata: Opljačkali zvijezdu engleske Premier lige?

london
16.04.2024.
u 19:13

Alexander Isak, švedski napadač koji nastupa za Newcastle United, doživio je pravu dramu! Netko je provalio u njegov dom te mu otuđio skupocjenu garderobu, nakit, gotovinu u vrijednosti od 100.000 funti, pa čak i luksuzniautomobil, no imao je sreće.

Engleska policija je brzo reagirala i pronašla njegov automobil nekoliko kilometara od njegove kuće, a uskoro i provalnike. Tu priča dobiva nevjerojatan zaplet, naime, engleski BBC tvrdi da je policija uhitila četvoricu Hrvata u dobi od 23 do 42 godine koji su osumnjičeni za provalu u dom i pljačku poznatog nogometaša, prenosi Gol.hr.

Engleski Daily Mail je čak objavio imena uhićenih Hrvata, među njima se nalazi i jedna ženska osoba te tri muške osobe.

“Ovo je bio izvanredan prikaz kvalitetnog partnerskog policijskog rada. Operacija pokazuje da nećemo tolerirati ovu vrstu zločina u našoj regiji. Želimo zaštiti zajednicu i uhititi one za koje vjerujemo da su odgovorni”, poručio je policijski inspektor Shaun Fordy.

Također, policija sumnja da su provalili u još nekoliko kuća…

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije