NEUM

“Villa Luce” pobjednik Memorijalnog turnira “Josip Marčinko”

17.08.2022.
u 16:01

Završen je drugi Malonogometni memorijalni turnir “Josip Marčinko” koji se igrao od 6. do 14. kolovoza na sportskim terenima hotela Zenit.

Turnir se organizira i igra u znak trajnog sjećanja na mladog i rano preminulog Neumljanina Josipa Marčinka. Obitelj, prijatelji i suigrači ovim turnirom žele očuvati vječnu uspomenu na Josipa i pokazati koliko ljubav je on imao prema nogometu.

Na turniru su ukupno bile prijavljene 24 ekipe, a svaka večer turnira je bila iznimno posjećena.

Prvo mjesto na turniru osvojila je ekipa “Villa Luce” za koju su igrali: Marijan Marčinko, Mario Crnčević, Marko Matuško, Kristijan Raič i Nikola Lovrić (voditelj).

Finale su igrali protiv ekipe “Gradac” koju su pobijedili s rezultatom 3:1.

Ekipa “Gradac” osvojila je drugo mjesto na turniru, a za nju su igrali: Toni Žile, Matej Nađ, Maro Kalauz, Ante Franković, Mihael Mihočević, Mateo Vodopić, Jure Lovrić, Luka Žile i Stjepan Bjelopera (voditelj).

Treće mjesto je osvojila ekipa “Stolac” pobjedivši ekipu “Kremnice Brštanik” s rezultatom 5:3. Za ekipu “Stolac” igrali su: Nikola Kulaš, Josip Prkačin, Domagoj Stanković, Kristijan Prkačin, Bruno Moro, Igor Dujković.

Najbolji igrač turnira je Marijan Marčinko, a najbolji strijelac Marko Matuško. 

Nagrade najboljima na turniru uz organizatore dodijelili su Marko Marčinko, brat pokojnog Josipa Marčinka i Dragan Jurković, načelnik općine Neum.

Kroz sve dane trajanja turnira ekipe su igrale korektno i sve je proteklo dostojanstveno, kako i priliči jednom ovakom događaju.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije