Pérez pere ruke

'Suspenzija ne vrijedi jer nas nitko o njoj nije obavijestio...'

Florentino
04.12.2015.
u 09:39

Predsjednik Reala Florentino Pérez odbacio je nagađanja da bi njegov klub trebao biti izbačen iz Kupa kralja jer Čerišev nije smio igrati. Informaciju, kaže, nije imao

U slučaju Denisa Čeriševa, čini se, ipak nije sve tako crno po Real Madrid. Iako je igrač koji je zaradio suspenziju u prethodnoj utakmici u Kupu kralja igrajući za Villarreal nastupio za "kraljeve" i zabio gol u pobjedi nad Cádizom 3-1, predsjednik klubaFlorentino Pérez kaže da ona - ne vrijedi.

- Nitko nije obavijestio igrača o tome. Kako kaže članak 41. disciplinskog pravilnika saveza, kazna nije na snazi ako o njoj nisu obaviješteni oni kojih se ona tiče - rekao je Pérez na konferenciji za novinare u utrobi Realova stadiona.

Šef "kraljevskog kluba" smatra kako negativnih sankcija za njegovu momčad ne bi smjelo biti iako ga je, nakon što se informacija o kazni za Čeriševa proširila krajem prvog poluvremena utakmice, trener Rafael Benítez izvadio iz igre na odmoru shvativši što je posrijedi.

- Real nije znao da kazna postoji i nitko nas nije informirao o tome, ni igrač ni Villarreal ni savez - dodao je Pérez.

O eventualnom izbacivanju Real Madrida iz Kupa kralja i žalbi koju je Cádiz nakon utakmice podnio odlučivat će Španjolski kraljevski nogometni savez (RFEF).

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije