STRAVA NA TERENU

Srbin u nokautu, suparnički igrač nogom mu izbio nekoliko zuba

18.02.2020.
u 15:30

Dinamovac je krenuo je u kontranapad, a vezni igrač suparničke momčadi Cristea neoprezno je nogom krenuo prema lopti. No umjesto lopte pogodio je Perovića u glavu

Strašna scena viđena je tijekom derbija rumunjske lige u kojem su nogometaši bukureštanskog Dinama pobijedili FCSB s 2:1.

U 44. minuti cijeli je stadion zanijemio kada je srpski nogometaš Slavko Perović nakon jednog dvoboja ostao nepomično ležati na terenu, video pogledajte OVDJE.

Dinamovac je krenuo je u kontranapad, a vezni igrač suparničke momčadi Iulian Cristea neoprezno je nogom krenuo prema lopti. No umjesto lopte pogodio je Perovića u glavu.

Srbin je ostao ležati na terenu, a igrači su odmah primijetili da nešto nije u redu. Liječnici su utrčali u teren, a za njima su stigla i dva vozila hitne pomoći.

Nakon liječničke intervencije Perović je prevezen u bolnicu. Ima ozlijede po licu i nosu, te je ostao bez nekoliko zuba.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije