Odluka Uprave kluba

Nogometašima Sarajeva zabranjeno korištenje Facebooka

facebook
19.01.2016.
u 17:07

Nogometaši aktualnog prvaka BiH FK Sarajevo dobili su instrukcije vodstva kluba da prestanu koristiti svoje profile na društvenoj mreži Facebook.

Prema instrukcijama vodstva kluba s Koševa, igračima je zabranjeno koristiti društvene mreže, vjerovatno kako bi se fokusirali na klupske obveze i obranu titule prvaka BiH.

S druge strane, ovakvim potezom se sprječavaju eventualni ispadi u javnosti, što je bio slučaj u nekoliko navrata posljednjih sezona.

Da je riječ o točnoj informaciji potvrđuje izostanak profila prvotimaca FK Sarajevo s Facebooka. Odluku vodstva kluba je svojim fanovima priopćio i  sirijski reprezentativac i član FK Sarajevo Ahmad Kallasi.

"Ispričavam se svim mojim prijateljima, bit ću odsutan s Facebooka neko vrijeme po instrukcijama menadžmenta FK Sarajevo, koje se odnose na sve igrače", napisao je Kallasi na arapskom jeziku.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije