SPORNA FOTOGRAFIJA

William i Kate jednim potezom razbjesnili fanove Harryja i Meghan: 'Ovo nije slučajno'

Reuters/Pixsell
17.09.2020.
u 07:37

Princ Harry proslavio je 36. rođendan, a svijet još uvijek bruji o čestitci koju su mu uputili brat William i šogorica Kate.

Princ Harry proslavio je 36. rođendan, a priliku da mu javno čestitaju nisu propustili ni njegov brat William i šogorica Kate. No način na koji su to učinili razljutio je neke od obožavatelja Harryja i Meghan.

Naime, članovi kraljevske obitelji Harryju su sve najbolje poželjeli uz fotografiju s maratona koja prikazuje Harryja, Williama i Kate. Mnogi su stoga zaključili kako je Meghan izrezana s fotografije.

Foto: Instagram screenshot

- Sigurno ste mogli birati među stotinama fotografija, ali vi ste baš odlučili objaviti one na kojima su Harry, William i Kate. Siguran sam da nije slučajno da se Meghan ne pojavljuje na njima - komentar je jednog od obožavatelja kraljevske obitelji na društvenim mrežama.

Bilo je i onih koje ova čestitka nije iznenadila s obzirom na sve glasnija šuškanja o trzavicama između nekad nerazdvojnih prinčeva koje su krenule netom prije nego je Harry sa suprugom Meghan odlučio napustiti kraljevsku obitelj i preseliti u SAD. Tajnu njihova odnosa uskoro bi trebala razotkriti i knjiga "Pronalazak slobode", koja donosi nepoznate detalje o princu Harryju i Meghan Markle i razlozima zbog kojih su napustili svoje kraljevske dužnosti.

U jednom odlomku knjige autori Carolyn Durand i Omid Scobie pišu o reakciji princa Williama na vezu njegovog brata s američkom glumicom. William je s bratom razgovarao o njegovoj budućnosti s Meghan i upozorio ga je kako se možda njihov odnos razvija prebrzo te bi trebali malo usporiti.

- Uzmi vremena da se bolje upoznate. Ne morate žuriti - navodno je William rekao Harryju na početku njegove veze s Meghan.

Dobronamjerni bratski savjet Harryju nije baš zvučao tako i nije mu se svidio Williamov ton kojim mu je to rekao, a jedan dio tog razgovora posebno mu je smetao. Naime, William mu je rekao neka uspori s tom curom i Harry mu je na to uzvratio da je snob.

Princ William strahovao je kako Meghan možda zanima samo status i Harryjevo bogatstvo i bojao se kako Harry brzopleto ulazi u tu vezu. Nakon toga braća nekoliko mjeseci nisu razgovarala i nakon toga njihov odnos nije se previše popravio.

Iako su mediji u Velikoj Britaniji često isticali kako je Kate Middleton pokušavala izgladiti odnose između Williama i Harryja te se trudila upoznati Meghan s tajnama kraljevskog dvora i olakšati joj prilagodbu, autori ove knjige tvrde kako ni Kate nije bila oduševljena Harryjevim izborom. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?