ZNA SE I SPOL

Stiže joj beba u 5. desteljeću! Hrvatska pjevačica uživa u posljednjim danima trudnoće

Foto: Instagram
14.01.2021.
u 21:56

Nekadašnja Divasica Marija Husar Rimac (45) čeka bebu sa suprugom Vjekoslavom Rimcem (48).

Za pjevačicu Mariju Husar Rimac 2021. godina obilježit će dolazak prinove. Otkrila je to još u listopadu prošle godine, a u posljednjoj objavi na Instagramu s oduševljenjem je pokazala koliko jedva čeka dolazak bebice. Ranije je objavila da će dobiti sina priloživši video na kojem njezin šestogodišnji sin Ivan bira kolica.

- Stigla nam je oprema za bebicu - poručila je pjevačica ispod fotografije, a ranije prošlog mjeseca otkrila je u jednom videu da čeka dječaka. Kada su saznali za trudnoći, par se oduševio.

- Trudnoća je dar od Boga - rekli su medijima. Ona i suprug Vjekoslav u sretnom su braku od lipnja 2009. godine, a sudbonosno "da, uzimam" izgovorili su u crkvi svetog Petra i Pavla pri Franjevačkom samostanu u Gorici u Livnu. Kume su pjevačici bile Nina Badrić i Kristina Renić, a mladoženji je kum bio Neven Jurić. Par je vjenčao fra Anto Radoš, a na ceremoniji je pjevala Marijina sestra Ivana Husar Mlinac. Nakon nekoliko godina izbivanja sa scene te rada isključivo na duhovnoj glazbi, 2016. stigao i m je sin Ivan, a majčinstvo je ispunilo njezin život kako nije mogla ni zamislit.

- Dobili smo jedno malo slatko stvorenje koje je tu ljubav još oplemenilo. Nas dvoje još više učvrstilo. Vjeko je predivan otac … Dogodila nam se nadogradnja, ne znam uopće kako bi to nazvala - izjavila je za InMagazin svojedobno. Prije nego što je dobila sina, nije krila da želi postati majka. - Ja sam spremna. Stvarno bih voljela imati djecu, mislim da svaka žena to želi - objasnila je u jednom intervjuu za Večernji list dodavši da bi htjela imati više djece. - To posebno mnogo znači u nekim teškim situacijama, kad su ti sestra ili brat velika podrška. A sigurno je i zabavnije nego kada si jedinac - rekla nam je.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije