INFLUENCERICA

Sonja Kovač u bikiniju snimila video, pratitelji joj poručili da žele s njom na more

Foto: Instagram
1/3
23.06.2021.
u 19:24

„Prekrasna“, jedan je od komentara. „Savršena si“, dodali su drugi, a neki su čak nju označili kako bi istaknuli da je ona osoba s kojom bi htjeli ići na more

Influencerica Sonja Kovač na svojem je Instagram profilu objavila kratki video u kojem s prijateljicom, fitness blogericom Sendi Skopljak skače u bazen. 

Uz video je influencerica istaknula da jedva čeka ponovno druženje sa Skopljak te pozvala pratitelje da označe svoje prijatelje s kojima žele ići na more. U komentarima joj je Skopljak poručila da ni ona ne može dočekati njihovo druženje. U videu, djevojke u kadar uđu u badićima leopardskog uzorka te prošetaju do bazena, zagrle se pa skoče.

Ovaj video prokomentirali su i pratitelji, a posebno su istaknuli izgled. 

„Prekrasna“, jedan je od komentara. „Savršena si“, dodali su drugi, a neki su čak nju označili kako bi istaknuli da je ona osoba s kojom bi htjeli ići na more.  

Inače, influencerica koja je neki dan proslavila rođendan, na tom je vidu skupila više od 13.000 lajkova. Dodajmo i da je Kovač jedna od uspješnijih hrvatskih influencerica, a na Instagram profilu je prati više od 509.000 ljudi.

Video možete pogledati OVDJE

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije