INFLUENCERICA I POKERAŠ

Sonja Kovač s dečkom uživa na odmoru, pozirali zajedno i raznježili pratitelje: 'Nosim osmijeh koji si mi ti dao'

Foto: Instagram
1/3
30.06.2021.
u 20:26

Influencerica Sonja Kovač na svojim je društvenim mrežama podijelila fotografije na kojima se vidi kako s dečkom Goranom Mandićem uživa na moru.

Influencerica Sonja Kovač na svojem je Instagram profilu podijelila fotografije na kojima sa svojim dečkom, profesionalnim pokerašem Goranom Mandićem uživa na odmoru. Na fotografijama leži u njegovu naručju na suncu.

Foto: Instagram

„Nosim osmijeh koji si mi ti dao!“, napisala je u opisu, a dodala je i da intenzivno rade na boji, iako se hvata sporo.

Foto: Instagram

Otkrila je i da se nalaze u Opatiji, a ona već nekoliko dana objavljuje fotografije iz Opatije. Sada je postalo jasno i s kime je tamo.

„Predivni, preslatki, ma najljepši“, jedan je od komentara, a i drugi su slični. Tu su i emotikoni vatrica i srčeka koji to, također, potvrđuju te je fotografija skupila više od 10 tisuća lajkova.

Inače, par je u vezi više od devet godina, a Zagrebu kupili su i zajednički stan.

„Vlasnici doma! Nazdravimo za novo poglavlje u životu. Kako nije bilo putovanja napokon sam se uhvatila u koštac s traženjem vlastite nekretnine umjesto hodanja po bijelom svijetu!“, napisala je na društvenim mrežama influencerica uz fotografiju na kojoj se par ljubi u novom stanu.

Dodajmo još i da je ona stan pokazala svojim pratiteljima, a dugo se pričalo o cijeni i lokaciji na kojoj se stan nalazi. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije