NA INSTAGRAMU

Sonja Kovač pratiteljima se javila s odmora u kombinaciji kojom je istaknula grudi: 'Stigli'

Sonja Kovač
Instagram
01.08.2023.
u 21:25

Sonja je pozirala ispred hotela u Baškoj Vodi u traper suknji i crnom topu koji je istaknuo njezine grudi te plavoj torbici. Kosu je uredno svezala.

Influencerica Sonja Kovač (39) na svojim društvenim mrežama često dijeli fotografije sa svojih putovanja, a ovoga se puta pratiteljima javila iz Baške Vode. Sonja je pozirala ispred hotela u traper suknji i crnom topu koji je istaknuo njezine grudi te plavoj torbici. Kosu je uredno svezala.

 

 

- Stigli - napisala je kratko. U komentarima su joj pratitelji uputili brojne komplimente. "Lipota", "Top", pisali su. 

Inače, Sonja je prije ovoga otkrila kako je neko vrijeme provela i u Splitu. Na fotki je pokazala kako odmara na ležaljci u bikiniju, a otkrila je da nema ni trunke šminke na licu. 

"Bez šminke, samo SPF i bikini!" napisala je Sonja i nastavila: "Drugo ljetovanje može početi! Moju sreću najbolje možete vidjeti na zadnjoj fotki!", Ispod fotke brzo su se počeli nizati komentari pratitelja koji su joj pisali komplimente.

"Fenomenalna si", "Uživaj, ljepotice", "Lijepa", "Jednostavno najbolja" samo su neki od njih.

Prije toga, Sonja je sa zaručnikom Goranom Mandićem otputovala u susjednu Italiju i to na Amalfi obalu, maleno selo Positano i prekrasan Capri gdje je pozirala pod stijenama na brodu.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije