NA INSTAGRAMU

Sonja Kovač pozirala na snijegu, pa pitala: 'Tko ga još voli ovako kao ja?'

Sonja Kovač
Instagram
20.01.2024.
u 18:11

Sonja ne krije koliko se veseli novoj ulozi te rado pokazuje kako prolaze njezini trudnički dani, a sada je pokazala kako je posebno veseli sniijeg.

Influencerica i glumica Sonja Kovač (39) u slatkom je iščekivanju, a ovu je vijest nedavno otkrila na svojim društvenim mrežama te od tog trenutka s pratiteljima rado dijeli svoje iskustvo i brojne fotografije na kojima pokazuje svoj trudnički trbuščić. Sonja ne krije koliko se veseli novoj ulozi te rado pokazuje kako prolaze njezini trudnički dani, a sada je pokazala kako je posebno veseli sniijeg. Naime, Sonja je sada pozirala na snijegu te poručila:

- Kao dijete kad se veseli prvom snijegu! Tko još voli snjegić ovako kao ja ili ima onih kojima ništa ne znači!? - napisala je pored fotke, a u komentarima su mnogi podijelili svoje osjećaje prema zimskim radostima.

 

 

Podsjetimo, Sonja je podijelila nedavno i kako je tekla njezina trudnoća od šestog tjedna te pokazala videe koje je snimila tijekom tog razdoblja dok nitko nije znao. Kovač je istaknula da je imala mučnice od osmog do desetog tjedna. - Nema toliko mučnina, nema umora, mogu uživati u trudnoći - rekla je Sonja u desetom tjednu.

- Kako je prošao vaš put u ranijim tjednima? Jesu li vam mučnine brzo prestale ili su se nastavile? Kada ste objavili obitelji i prijateljima? - pitala je pratitelje, a među komentarima našao se i onaj od njezine kolegice Elle Dvornik koja je mama dviju djevojčica i koja je ukratko podijelila svoje iskustvo.

- Spavalo mi se nenormalno. Žderala sam limun kao da ne postoji sutra. I onda sam dobila kolestazu u 24. tjednu. Povraćala sam žuč… Pazite na svrbež žene. Ako vas počne nenormalno sve svrbjeti, javite doktorima! - poručila je Ella. Na Sonjino pitanje gdje je imala svrbež, Ella kaže da je to najviše bilo po trbuhu i rukama.

- Kao da imaš neki osip, a nemaš. Zna ti biti i crveno. Ja nisam uopće obraćala pozornost na to dok mi nije pozlilo. Ali u drugoj trudnoći sam znala prepoznati simptome. Jako je bitno da prepoznaš to. Kolestaza je jako opasna za plod. Nadam se da će tvoja proći bez problema - poručila joj je Ella.

Podsjetimo, Sonja je nedavno otkrila kako je jedva čekala sa svima podijeliti lijepe vijesti.  - Najslađe čuvana tajna ikada! Ovo su bili najljepši blagdani a sada smo u iščekivanju 2024. i svega divnoga što nam donosi!  Hvala svima od srca na svim predivnim čestitkama! - napisala je Sonja te objavila fotografije na kojima pozira sa zaručnikom Goranom Mandićem s kojim čeka prvo dijete.
Sonja i Goran zaručili su se prošle godina na Maldivima, nakon deset godina veze.

- Zaruke za našu desetu godišnjicu. Ovo se dogodilo sinoć. Još sam sva pod dojmom… Bila je to magična večer -  napisala je  Sonja pokraj snimke koju je objavila na društvenim mrežama nakon zaruka koje su se odvile u izrazito romantičnoj atmosferi: na plaži, tijekom zalaska sunca. U komentarima su im pratitelji uputili brojne čestitke. „Čestitam od srca“, „Iskrene čestitke“, "Predivni, čestitam", pisali su.

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije