JOŠ UŽIVA U ODMORU

Sonja Kovač pokazala obožavateljima koji je badić izabrala za kraj ljeta: Kakvo tijelo!

Sonja Kovač
Instagram
07.09.2023.
u 18:28

Eh, nije samo kupaći, do tebe je, ne bi na svakom izgledao ovako, poručili su joj u komentarima njezini obožavatelji

Infleuncerica Sonja Kovač zadnje dane ljeta provodi u Španjolskoj gdje uživa u Barceloni i odakle objavljuje vida i fotografije na društvenim mrežama. Na novoj fotografiji koju je stavila na Instagram pozirala je u kupaćem kostimu pored bazena i napisala: - Najbolji kupaći sam ostavila za kraj ljeta. Obožavatelji su pohvalili njezin odabir kupaćeg, ali dali su joj do znanja da bez obzira koliko je badić dobar ne bi svakome stajao kao Sonji.

- Eh, nije samo kupaći, do tebe je, ne bi na svakom izgledao ovako. Prekrasna si. Ljepotica. Stvarno je super. Koje tijelooo! Svaka čast. Wow, predivna si Sonja draga - poručili su joj pratitelji.  Sonja je sa zaručnikom, profesionalnim pokerašem Goranom Mandićem ovo ljeto odmarala i na našoj obali i u inozemstvu, a ovaj par obožava putovanja i prošle godinu za desetu godišnjicu veze par je otputovao na Maldive gdje je Goran iznenadio Sonju zarukama. 

 

 

- Za Maldive smo se odlučili jer je riječ o velikoj, okrugloj 10. godišnjici, što nije mala stvar u nečijem životu, to je baš jedan dug period života koji ljudi provedu zajedno pa je trebalo izabrati i posebnu destinaciju vrijednu takve prigode, a što je bolje od Maldiva (smijeh). Ja sam bila prvi put prije pet godina poslovno, tamo smo snimali kampanju za jedan brend kupaćih kostima. Prije i nakon toga sam proputovala cijeli svijet, ali i dan-danas su Maldivi broj jedan na listi svih destinacija. Sve to tamo se teško da objasniti riječima, fotografijama pa čak i videom. Jednostavno, raj na zemlji - rekla je Sonja nedavno u razgovoru za Azru.

 

Priznala je tada kako bi joj  Fiji ili Bora Bora bi bili idealni za medeni mjesec. Dodala je kako su za Europu to dosta udaljene destinacije pa nije sigurna isplati li se ići tako daleko, ali odluku o medenom mjesecu još uvijek imaju vremena donijeti jer im prije toga predstoji vjenčanje.  Osim po fotografijama s putovanja Instagram profil Sonje Kovač ispunjen je njezinom modnim kombinacijama, a u intervju je otkrila i koliko vremena potroši na osmišljavanje istih.

- Imam osjećaj da, kako to radim non-stop, mozak mi radi sto na sat i toliko je to sraslo sa mnom kroz posao, jer stalno u glavi vrtim kombinacije. Očito iz razloga jer toliko sadržaja na dnevnoj i tjednoj razini moram isproducirati. Ovako, kad je riječ o mojim privatnim trenucima, najbolje se osjećam u trenirci, a imam i svoje standardne kombinacije: traperice, tene, neki slatki topić, super torbica i ne mogu fulati. - rekla je Sonja.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije