pogledajte fotke

Sonja Kovač otvorila je vrata svog stana od 130 kvadrata i pokazala kako ga je uredila

Foto: YouTube screenhsot
1/11
05.05.2021.
u 18:43

Stan influencerice i blogerice ima dvije etaže i na prvoj se nalaze dnevni boravak i kuhinja, a na drugoj etaži su radna i spavaća soba te soba s garderobom.

Influencerica i blogerica Sonja Kovač otvorila je obožavateljima vrata svog stana koji ima 130 kvadrata. U videu koji je objavila na YouTubeu rekla je kako samo stan ima oko 100 kvadrata dok ostatak otpada na vrt koji još uvijek nije uredila i zatražila je od svojih pratitelja da joj savjetima pomognu oko uređenja vrta. Stan koji je Sonja kupila s dečkom Goranom Mandićem prostire se na dvije etaže. Na donjoj etaži nalazi se prostrani dnevni boravak kojim dominira velika sofa iza koje se nalazi stol za blagovanje.

Dnevni boravak povezan je s kuhinjom i Sonja u videu kaže kako joj je jako važno bilo da kuhinja ima dovoljno radne površine. Iz dnevnog boravka izlazi se na prostranu terasu a na donjoj etaži nalazi se i gostinjski wc.

Na gornjoj etaži je velika kupaonica u kojoj dominira crvena boja i u kojoj je Sonja napravila svoj mali spa kutak. Jednu sobu je pretvorila u veliku garderobu i time je ostvarila svoj dugogodišnji san. Obožavateljima je otvorila i vrata svoje spavaće sobe u kojoj središnje mjesto zauzima king size krevet i iz te sobe izlazi se na vrt

U jednom od prijašnjih videa Sonja je otkrila i da je stan kupila ne kredit. 

- Ljudi dragi, na kredit, naravno, kao i svaki prosječni Hrvat. Ili osoba na ovom svijetu. Nema druge, jednostavno, tako je najlakše - rekla je.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije