ISKRENO

Sonja Kovač otkrila koliko je dugo pokušavala zatrudnjeti: 'Puno stvari utječe na to'

Sonja Kovač
Instagram
12.02.2024.
u 21:21

Influencerica je odgovarala na pitanja pratitelja koja su joj oni postavljali na Instagramu

Influencerica Sonja Kovač (39) krajem prošle godine podijelila je najsretnije vijesti. Naime, ona i zaručnik Goran Mandić uskoro će postati roditelji. A onda je i zadnji dan siječnja otkrila kako nosi curicu. Sada je odgovarala na pitanja pratitelja i otkrila koliko je dugo pokušavala zatrudnjeti. 

"Koliko dugo ste pokušavali dobiti bebu? Info za sve nas koji pokušavamo već neko vrijeme", glasilo je jedno pitanje. "Oko dvije do tri godine", napisala je Sonja i pojasnila da se radi o jako dugoj priči u koju neće ulaziti jer trenutno želi uživati u trudnoći.

 

Foto: Screenshot

 

"Ono što vam želim reći je kako - niste sami. Jako puno parova i to sve više mladih ima poteškoća sa začećem. Puno stvari utječe na to: od hrane koju jedemo, nedovoljnog kretanja, nekih medicinskih stanja, pada kvalitete spolnih stanica, korona je također puno doprinijela smanjenju kvalitete muških i ženskih spolnih stanica itd.", opisala je Sonja uzroke pa dodala kako si parovi mogu pomoći.

"Ako nešto dovoljno želite u životu i istinski vjerujete u to, to će vam se i ostvariti, samo morate biti ustrajni! Ovo vrijedi za svaki segment života! Jako puno žena doživi spontani pobačaj u ranim tjednima ili mjesecima makar ljudi ne pričaju o tome, niste jedine i ne događa se samo vama. Također, ne znači kako više nećete uspjeti ostati trudni i imati zdravu trudnoću: iza kiše uvijek dolazi sunce, a između se pojavi duga i vaša rainbow baby. Ako vam ne ide neko vrijeme, potražite pomoć MPO stručnjaka, IVF nije bauk! Kad ti kažu pokušaj se opustiti i otpustiti, koliko god bilo iritantno u tom trenutku i teško za shvatiti, kasnije zapravo ispadne istina", zaključila je i poželjela sreću svima.

Da je trudna, Sonja je otkrila krajem prosinca prošle godine na Instagramu. - Život nas uči strpljenju i onda najveća nagrada uvijek dolazi u pravo vrijeme! - napisala je uz video na kojemu sa suzama u očima pokazuje test na trudnoću. Kasnije je tijekom blagdana napisala: - Najslađe čuvana tajna ikada! Ovo su bili najljepši blagdani a sada smo u iščekivanju 2024. i svega divnoga što nam donosi!  Hvala svima od srca na svim predivnim čestitkama!

Inače, Sonja i Goran zaručili su se u ožujku 2022. godine na Maldivima, a on ju je itekako iznenadio. Sonja je podijelila snimku na kojoj se vidi kako grančicom u pijesku ispisuje "10 godina", kao oznaku da slavi desetu godišnjicu veze s partnerom, profesionalnim pokerašem Goranom Mandićem. Nakon što je to ispisala, bacila je grančicu i natpis krenula snimati mobitelom.

Kada se okrenula, na koljenima i s prstenom u ruci dočekao ju je Goran. Sonja je od šoka na trenutak izgubila ravnotežu te joj je pao i mobitel kojim je nešto ranije snimala. Zagrlila je i poljubila Gorana te nije mogla doći k sebi od šoka. „Zaruke za našu desetu godišnjicu. Ovo se dogodilo sinoć. Još sam sva pod dojmom… Bila je to magična večer“, napisala je pokraj snimke. 

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije