KAKVA LINIJA!

Sonja Kovač oduševila fotkom u bikiniju, a otkrila i gdje ljetuje

Foto: instagram
1/3
08.08.2021.
u 17:58

Blogerica i influencerica Sonja Kovač uživa na svom ljetnom odmoru. Do sada je obišla veći dio Jadrana, a sada je po prvi puta stigla u omiljeno turističko mjesto na Makarskoj rivijeri. Svojim pratiteljima na Instagramu Sonja je otkrila gdje trenutno ljetuje i to fotografijom u šarenom bikiniju kojim je užarila društvene mreže. 

- Hello Tučepi! Cheers za moje prvo ljetovanje u Tučepima! - napisala je Kovač u opisu fotografije nastale ispred hotelskog bazena. 

Foto: Instagram

Mnogi su joj u komentarima poželjeli dobrodošlicu u Tučepe, a bilo je i onih koji su se osvrnuli na zanosnu liniju u kupaćem kostimu.  "Predivna si!", "Uhhhhh", "Uživaj samo, zaslužila si", "Lijepa, zgodna, poželjna", "Ljepotica sa stilom", samo su neki od komentara ispod fotografije. 

Dan ranije Sonja je objavila i romantičnu fotografiju s dečkom Goranom Mandićem i otkrila koliko su dugo zajedno. "Ljubavna priča od 2012. godine", napisala je u opisu fotografije na kojoj izmjenjuje nježnosti sa svojim partnerom s kojim je nedavno kupila stan u Zagrebu. 

Foto: Instagram

Podsjetimo,  influencerica ovo ljeto provodi na Jadranu, a odmor je započela u Opatiji s Goranom, inače profesionalnim pokerašem. Dodajmo da je Kovač javnosti postala poznata kao glumica u seriji 'Zauvijek susjedi', a influencericu na društvenim mrežama prati više od 509.000 ljudi koje u ljetnim mjesecima često 'časti' izazovnim fotografijama koje oduzimaju dah. 

Foto: Instagram

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije