IZNENADILA

Sonja Kovač nasmijala pratitelje ovim videom: 'Kad ostanu zadnji blagdanski kolači'

Sonja Kovač
Instagram
28.12.2022.
u 09:45

Poznato je kako svi tijekom blagdana uživaju u specijalitetima i kolačima, a influencerica je pokazala kao se u njezinoj kući 'bore' za zadnje komade.

Influencerica Sonja Kovač (37) sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama dijeli različite dogodovštine i zgode. Na ovoj je društvenoj platformi skupila već više od 522.000 pratitelja, a uoči blagdana objavila je fotografiju na kojoj je pozirala sa zaručnikom, profesionalnim pokerašem Goranom Mandićem u božićnom izdanju. Par je pozirao ispred kamina u božićno uređenom domu, a pored njih je bio njihov pas. 

- Naša blagdanska razglednica! Malo se mičem s društvenih mreža za blagdane, nadam se da ćete i vi učiniti isto i provesti ih sa svojim najmilijima u zagrljaju! Sretan Božić i želim vam sve najbolje! – poručila je influencerica tada pored fotografije.  

No, čini se kako nije mogla dugo biti bez svoje vjerne online zajednice. Tako je jučer objavila kratak video u kojem se našalila. 

Naime, poznato je kako svi tijekom blagdana uživaju u specijalitetima i kolačima, a influencerica je pokazala kao se u njezinoj kući 'bore' za zadnje komade. 

 

 

U kratkom videu koji je objavila vidi se kako ona sjedi na kauču, a potom joj se pridružuje zaručnik. Nakon što i on sjedne na kauč posegne za daljinskim upravljačem koji stoji na stolu, a Sonja u žurbi, misleći kako će uzeti posljednje kolače koji stoje u posudici pored daljinskog, strpa kolače u usta. Goran je u tom trenu iznenađeno gleda, a ona s neugodom pojede slastice. 

- Kad ostanu zadnji blagdanski kolači na stolu - napisala je pored videa. 

"Genijalna", "Istina!", pisali su joj u komentarima pratitelji koje je nasmijala ovom objavom. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije