Pozlilo mu

Prisilno slijetanje: Prince hitno morao u bolnicu nakon nastupa

Prince
Reuters/PIXSELL
16.04.2016.
u 15:00

Prince se već nekoliko tjedana bori s gripom zbog čega je otkazao dva nastupa, ali od koncerta u Atlanti nije htio odustati iako još nije ozdravio

Prince (57) je hitno prebačen u bolnicu u petak ujutro, nakon što je njegov privatni avion prsilno sletio u grad Moline u Illinoisu. Nakon slijetanja pjevač je hitnom pomoći prebačen u obližnju bolnicu.

U četvrtak navečer nastupao je u Atlanti, a američki TMZ saznaje kako mu se stanje pogoršalo ubrzo nakon uzlijetanja aviona.

Pjevačev glasnogovornik je rekao kako se Prince već nekoliko tjedana bori s gripom zbog čega je otkazao dva nastupa, ali od koncerta u Atlanti nije htio odustati iako još nije sasvim ozdravio. Fanovi su rekli da je nastup dug 80 minuta odradio besprijekorno, prenosi 24sat.hr.

Tijekom leta postalo mu je jako loše i zato je avion prisilno sletio. Nakon tri sata pušten je iz bolnice te se vratio u avion i sada je već u svom domu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije