SHANNEN DOHERTY

Poznata glumica presretna je nakon što je dobila bitku s rakom

01.08.2017.
u 12:24

Glumici je dijagnosticiran rak dojke u veljači 2015., a javnost je za njenu bitku saznala u kolovozu iste godine. Uslijedila je kemoterapija, a hrabra Shannen je o tome često govorila u javnosti, i objavljivala fotografije na Instagramu, kako bi podigla svijest o prevenciji raka dojke.

Glumica Shannen Doherty (45), najpoznatija po ulozi Brende u seriji "Beverly Hills 902010" pojavila se prvi put u javnosti nakon što je prije tri mjeseca završila njena bitka s rakom.

Shannen je sa suprugom Kurtom Iswarienkom otišla na romantičnu večeru u Malibuu. Glumici je dijagnosticiran rak dojke u veljači 2015., a javnost je za njenu bitku saznala u kolovozu iste godine. Uslijedila je kemoterapija, a hrabra Shannen je o tome često govorila u javnosti, i objavljivala fotografije na Instagramu, kako bi podigla svijest o prevenciji raka dojke. - Dan nakon kemoterapije nije uvijek dobar. Katkada nisi u stanju plesati, ne možeš jesti, a pokatkad ne možeš ni razmišljati o idućem danu. Imaš dojam da jednostavno nećeš uspjeti. To prolazi. Katkada se sve nastavi već sljedeći dan, pokatkad se to dogodi dva dana poslije, a nekad je potrebno šest dana, ali uvijek prođe i onda se možete kretati. Možete se nadati. Svi vi koji bolujete od raka i svi koji patite – budite hrabri. Budite jaki! Budite pozitivni - napisala je na Instagramu. Nakon završetka tretmana zahvalila je osobolju bolnice, a posebno suprugu Kurtu koji je cijelo vrijeme bio uz nju.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije