Kendall Kardashian

Ovo niste znali o jednoj od najbogatijih djevojaka

Kendall Kardashian
18.01.2016.
u 06:45

Pripadnica klana Kardashian, Kendall Jenner, otkrila je do sada nepoznate detalje iz života kada nije bila planetarno popularna. Iako danas zarađuje milijune od brojnih modnih kampanji koje radi, Kendall je nekada bila sramežljiva i uplašena tinejdžerica. Posebno u razdoblju kada je trebalo poći u srednju školu. - Bila sam potpuno prestrašena i nervozna!
Još gore mi je bilo što su mi, nekoliko dana prije početka škole, na licu izašle brojne akne. Možete misliti tu histeriju tek! - napisala je Kendall u ispovijesti na svojoj službenoj web-stranici.
Jedan od najtraženijih modela kaže kako je u doba srednje škole bila vrlo stidljiva, ali kako su joj prijatelji koje je stekla u razredu pomogli tu stidljivost prevladati.
- U to doba, cijelo lice mi je bilo pokriveno aknama. Nikada se nisam fotografirala, a kada bih pričala s nekim, pokrivala sam lice rukama. Toliko sam bila nesigurna zbog toga - dodala je Kendall.
Onda se u jednom trenutku sve promijenilo.
- Posjetila sam dermatologa koji mi je riješio problem. Postala sam mnogo sigurnija i počela sam živjeti.
Sestra poznatih, starleta Kim, Khloé, Kylie i Kourtney, poslije se potpuno opustila i danas je jedna od najplaćenijih manekenki u svijetu.
Na posljednjoj reviji svjetskog brenda “Victoria Secret”, Kendall je šetala pistom i dobila ogroman pljesak.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije