NIJE ZNALA

Nakon skandala s podmićivanjem, kćer poznate glumice ipak može na ispite

Reuters/PIXSELL
02.10.2019.
u 16:55

Odbor Fakulteta je utvrdio da ne postoje dokazi da je Sophia Grace Macy znala da je njezina majka platila ispitivača da ispravi njezine krive odgovore

Kćer američke glumice Felicity Huffman, koja je osuđena je na dva tjedna zatvora jer je platila 15.000 dolara za ispit, moći će ponovo polagati ispite kako bi se upisala na fakultet. 

Odbor Fakulteta je utvrdio da ne postoje dokazi da je Sophia Grace Macy znala da je njezina majka platila ispitivača da ispravi njezine krive odgovore. Iako nije bila upletena u direktno u skandal, mogla je dobiti jedino šest mjeseci suspenzije od izlaska na ispite, prenose strani mediji. 



 

Glumica koja se proslavila u tv-seriji "Kućanice" u svibnju je priznala da je platila 15.000 dolara kako bi popravila rezultate svoje kćeri. Postoji čak i videosnimka njezinih dogovora s administrativnom djelatnicom. Huffman je iz pritvora puštena nakon što je platila 250 tisuća dolara jamčevine.

Glumica Lori Loughlin, koju znamo kao Becky iz serije "Puna kuća" je platila mito od 500 tisuća dolara kako bi njezine kćeri bile imenovane kao regruti u veslačkom timu. NJih dvije našle su se među više od 30 roditelja koji su optuženi u ožujku zbog sudjelovanja u prijevari, samo da bi svoju djecu upisali na sveučilišta poput Sveučilišta Južne Kalifornije, Yalea i Georgetowna. Ovaj skandal trenutačno trese Ameriku, te su mnogi ogorčeni na glumice za koje kažu da su tim potezom otele mjesta studentima koji su zaslužili studirati na prestižnim fakultetima.

- Mogu samo reći da mi je jako žao, Sophia. Bila sam uplašena, bila sam glupa i pogriješila sam - rekla je pri izricanju presude. - Duboko me sram onoga što sam učinila. Nanijela sam više štete nego što sam mogla zamisliti - pokajala se Huffman.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije