Klasika & Rock

Mostarski rock bend i pjevač Mario Zovko surađuju na novom albumu benda

24.09.2020.
u 15:19

Nakon debitantskog albuma "On with the Fight", u izdanju poznate diskografske kuće One Records, mostarski rock bend Mustang uskoro izbacuje novi album. Za ovu priliku pripremaju i suradnju sa supertalentiranim mostarskim pjevačem Mariom Zovkom, inače autorom jedne od himni nogometnog kluba Manchester United.

Zovko je inače školovan vokal za klasičnu glazbu, no i sam ističe kako je oduvijek slušao hard rock i heavy metal, te da mu je dugogodišnja želja snimiti heavy metal album. Glazbeno savršeno potkovan, više puta nas je znao uveseliti obradama raznih izvođača. Svoju veliku želju sada ima priliku i ostvariti, budući da je ovih dana sklopio suradnju sa jednim od najboljih bendova hard 'n' heavy žanra sa ovih prostora.  

Ovo će biti drugi album grupe Mustang, nakon debitantskog "On with the Fight" (2016.), koji je pobrao odlične kritike. Postavu koja uskoro ulazi u studio čine: Mario Zovko (vokal), Marin Bevanda (gitara), Boris Boras (bas) i Ante Martinović (bubnjevi). Bend, koji je osim po žestokim stvarima poznat i po prekrasnim baladama, najavljuje da će se i na novom albumu također naći nekoliko balada.

Inače, bivši pjevač kultnog britanskog benda Iron Maiden, Blaze Bayley, odabrao je Mustang kao predgrupu za svoja dva koncerta u Bosni i Hercegovini, a bend je nastupao i sa Divljim jagodama, Atomskim skloništem, Općom opasnosti, Osvajačima, Partibrejkersima...  

Mario Zovko autor je jedne od himni nogometnog kluba Manchester United, koji službeno ima 1.1 milijarde fanova u svijetu. Specijalni je gost tog sportskog giganta sa permanentnom ulaznicom na kultni Old Trafford. Autor je i velikog broja drugih projekata na polju umjetnosti, te dobitnik brojnih internacionalnih i domaćih priznanja, od kojih izdvajamo nominaciju za Osobu godine u Bosni i Hercegovini (2015.). Tri puta bio je proglašavan Osobom dana, također na državnoj razini (2012., 2015., 2019.)...

Osim albuma, uskoro očekujte i prvi video ove fantastične suradnje.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije