IMPRESIONIRALA GA JE

Margot Robbie je morala DiCapriju pružiti ‘specijalni tretman’ za ulogu u Vuku s Wall Streeta

uloga
23.04.2017.
u 13:08

Glumica je postala planetarno popularna zahvaljujući ulozi u hit filmu s Leonardom DiCaprijem, a sada je otkriveno i kako je dobila ulogu.

Margot Robbie se proslavila ulogom Naomi Lapaglije u Vuku s Wall Streeta. Prije toga je bila znana samo gledateljima australske serije Neighbours, a danas niže velike uloge u holivudskim blockbusterima, prenosi Net.hr

A to može zahvaliti – samoj sebi. Atraktivna plavuša je odlučila iskoristiti danu priliku i Leonardu DiCapriju, koji je tumačio glavnog lika, prirediti ‘specijalni tretman’ koji će ga oboriti s nogu. I uspjela je.

Kako bi impresionirala redatelja Martina Scorsesea, Margot je ignorirala scenarij i opalila DiCapriju šamar.

“Ulogu u filmu osigurala si je već pri našem prvom susretu kada je Leonardu stisnula pljusku,” rekao je Scorsese za časopis Time.

Uspjela ih je impresionirati

 

“Shvatila sam da u 30 sekundi moram napraviti nešto impresivno, jer inače neću dobiti ulogu. Takva prilika pruža se jednom u životu i morala sam je iskoristiti na najbolji mogući način. Počela sam vrištati i derati se na Lea, a i on na mene. Sve je bilo jako strašno, jedva sam se držala,” ispričala je glumica za Harper’s Bazaar te objasnila: “Kad je izrekao rečenicu ‘trebala bi biti sretna što sam ti muž, dođi i poljubi me’, odlučila sam mu umjesto toga opaliti šamar. Toga u scenariju uopće nije bilo.”

U tom trenutku svi su zašutjeli. Leu se očito svidjela njena srčanost pa joj je rekao neka to ponovi.

Ostalo je povijest.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije