krenula u akciju

Kim je dobila 30 kg u trudnoći: 'Ovo će biti tako je**no teško'

Kim
20.01.2016.
u 17:03

Kardashianka se tijekom druge trudnoće žalila na to koliko se kilograma udebljala, no sada želi da svi znaju da je ponovno krenula u akciju kako bi vratila figuru

Kim Kardashian (35) na društvenim mrežama otkrila je da se ozbiljno bacila na skidanje kilograma koje je dobila u drugoj trudnoći. 

- Ovo će biti taaaako je**no teško, ali ja to mogu! Jedva čekam sve podijeliti s vama. Sada sam zvijer. Tko je uz mene?! - napisala je Kim, koja je početkom prosinca rodila drugo dijete, sina Sainta. 

Reality zvijezda je otkrila da se udebljala 27 kilograma za vrijeme trudnoće, a osim toga, želi 'skinuti' dodatnih četiri kilograma kako bi došla do svog cilja. 

- Tako sam uzbuđena, smršavjela sam 13 kilograma, još imam 18 do cilja. Usredotočena sam. Svoj režim prehrane i tjelovježbe objavit ću na svojoj aplikaciji - napisala je Kardashianka koja je ponovno krenula na Atkinsonovu dijetu pomoću koje je vratila figuru i nakon prve trudnoće. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije