MUČNO SNIMANJE

Kidman o scenama seksa: Osjećala sam se poniženo i plakala sam

30.06.2017.
u 17:30

Nicole je u intervju za W magazin pričala o snimanju serije "Male laži" u kojoj glumi odvjetnicu Celeste koju suprug seksualno i fizički zlostavlja.

HBO-ova uspješnica, serija "Male laži" donosi priču o mračnim tajnama bogatog malog grada, a tri glavne junakinje igraju Nicole Kidman, Reese Witherspoon i Shailene Woodley.

Mučno i teško je za Nicole Kidman bilo glumiti neke scene u seriji i o tome je otvoreno pričala u intervjuu za magazin W. U seriji Kidman glumi umirovljenu odvjetnicu Celeste koju fizički i seksualno zlostavlja suprug. Njihov odnos je buran i ispunjen fizičkim zlostavljanjem, a scene su bile zahtjevne i iscrpljujuće za snimanje o čemu Nicole i priča u intervju.  - Nakon takvih scena nasilja i seksa nisam se mogla ustati. Ostala bi nepomično ležati na podu kupaonice i plakala sam. Osjećala sam se izloženo, poniženo i ranjivo. Osjećala sam se baš kao Celeste. Nakon takvih scena prišao bi mi redatelj, ne bi ništa pitao nego bi me samo pokrio ručnikom. Bilo je to uznemirujuće i primijetio je to i moj suprug Keith, kada bi došla doma primijetio je na meni da su scene bile teške i uznemirilo bi ga to - ispričala je glumica. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?