ZOE KRAVITZ

Izgubila sam nekoliko uloga zato jer imam crnu boju kože

Foto: Reuters/Pixsell
1/3
17.06.2017.
u 16:30

Jednom sam čitala scenarij u kojem su bila dva para, a jedan je bio crne boje kože. Producenti su mi rekli kako bih ja trebala biti u vezi s crnim dečkom. Suludo je da danas u svakom filmu mora crna djevojka biti udana za crnog mladića - kazala je Zoe.

Glumica Zoe Kravitz (28) kazala je u intervjuu za magazin The Edit kako je izgubila nekoliko filmskih uloga zbog crne boje kože, te kako joj nije lako graditi karijeru kada su joj roditelji Lenny Kravitz i Lisa Bonet puno poznatiji od nje.
 

Zoe pomalo gradi karijeru u Hollywoodu, a dosad je odigrala nekoliko sporednih uloga kao što je ona u hitu "Mad Max: Fury Road" ili trilogiji "Različita". Nedavno je glumila i u HBO-ovoj seriji "Male laži", uz Reese Whiterspoon i Nicole Kidman. Iako je nanizala nekoliko zapaženih uloga, glumica je kazala kako je bilo slučajeva kada je ne bi angažirali zato jer je crnkinja. Rekla je i kako je izgubila ulogu u poznatoj franšizi o superheroju jer su joj producenti rekli kako "ne želi baš biti urbani". - Kada se na castingu pojavi moje ime, sigurna sam da se odmah pojavi pitanje moje boje kože. Jednom sam čitala scenarij u kojem su bila dva para, a jedan je bio crne boje kože. Producenti su mi rekli kako bih ja trebala biti u vezi s crnim dečkom. Suludo je da danas u svakom filmu mora crna djevojka biti udana za crnog mladića - kazala je Zoe.

Glumica je dodala i kako je činjenica da joj je tata rock zvijezda čini da se ne osjeća cool.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije