nije dobro

Glumac hitno hospitaliziran, svi strahuju od raka

Foto: Profimedia
1/2
13.01.2021.
u 18:18

No, njegova se karijera drastično zaokrenula kada je osuđen 2015. godine jer je na Božić godinu prije nožem izbo muškarca.

Glumac Dustin Diamond, poznat po svojoj ulozi u humorističnoj seriji "Saved by the Bell", hospitaliziran je zbog "strašne boli i nelagode". 44-godišnji glumac navodno se danima žalio na bol, zbog čega je kasnije hitno primljen u bolnicu na Floridi gdje prolazi seriju testova kako bi liječnici utvrdili izvor njegove boli, donosi TMZ.

No, kako mu je majka umrla od raka dojke, a i šira obitelj ima povijest raka, strahuje se da je izvor glumčeve boli upravo zloćudna novotvorina. 

Glumac je debitirao ulobom Samuela 'Screech' Powersa u 'Dobro jutro, Miss Bliss' iz 1988. godine. No, njegova se karijera drastično zaokrenula kada je osuđen 2015. godine jer je na Božić godinu prije nožem izbo muškarca. Incident se dogodio nakon što se njegova zaručnica Amanda Schutz sukobila s drugom ženom.

Pušten je prijevremeno iz zatvora nakon što je odslužio tri mjeseca, ali je potom ponovno uhićen nakon kršenja uvjeta uvjetne kazne. Tada je zadržan u zatvoru okruga Ozaukee u Port Washingtonu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije