napokon uspjela

Bolesna glumica progovorila o oporavku nakon kemoterapije: 'Bilo me sram zbog drugih što nisam uspjela'

12.08.2020.
u 14:06

Glumica Selma Blair već neko vrijeme obavještava svoje obožavatelje o tijeku terapije za multiplu sklerozu, koja joj je dijagnosticirana u kolovozu 2018. godine. Posljednje je otkila kako trenutno ne osjeća svoju lijevu nogu ni kukove.

Glumica s pratiteljima dijeli sve, od liječenja, uključujući kemoterapiju, do simptoma i kako je sve to utjecalo na njezina sina Arthura. Glumica se nikada nije libila podijeliti sve dane, i one dobre, ali i loše. Tijekom vikenda Selma je pratiteljima pokazala tračak nade. Na Instagramu je objavila dvije slike sa svojim konjem. "Vratila sam se na svog konja. To je ono što mi najviše nedostaje s trenutnim sposobnostima ili invaliditetu. Ali danas smo sve uspjeli na nekoliko minuta i nisam se mogla prestati smijati", napisala je u svom opisu.

Iako je rekla da ne osjeća lijevu nogu i da su joj kukovi 'zamrznuti', ipak je uspjela napraviti ono što najviše voli. A progovorila je i o tome kako se trudila ne kritizirati sebe oko toga koliko dugo joj je trebalo da ovo uspije. "Išli smo polako. Nisam se previše kritizirala. Ja sam u kaosu s MS (multipla sklerozom). Rečeno mi je da ću godinu dana nakon prve dijagnoze skakati s konjem. Vjerovala sam i bilo me je sram zbog drugih što nisam uspjela. Uvijek ću imati MS, sad vidim. Uvijek. Ali naučit ću kako koristiti ovo tijelo, mozak i emocije", napisala je glumica.

Selma je također podijelila kako se nada da će se jednog dana moći ponovno vratiti natjecanjima, te da konačno ima neke nade. Njezini prijatelji, ali i obožavatelji, u komentarima su imali samo riječi podrške i hvale za slavnu glumicu.

 

 

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije