LEŽERNO ODJEVENA

Biste li je prepoznali? Slavnu glumicu rijetko viđamo u ovakvom izdanju

Kaley Cuoco
Foto: Profimedia
1/2
10.02.2024.
u 08:52

Naime, fotografi su je snimili nakon što je izašla sa sa sata joge, a na sebi je imala sivu majicu i sivi gornji dio trenirke, te bijeli donji dio trenirke s ružičastim uzorkom. Na nogama je imala natikače i čarape.

Glumica Kaley Cuoco, najpoznatija po ulozi Penny u seriji 'Teorija velikog praska' privukla je pažnju zanimljivom modnom kombinacijom. Naime, fotografi su je snimili nakon što je izašla sa sa sata joge, a na sebi je imala  sivu majicu i sivi gornji dio trenirke, te bijeli donji dio trenirke s ružičastim uzorkom. Na nogama je imala natikače i čarape. Kosa joj je bila svezana u punđu. Glumicu rijetko viđamo u ležernom izdanju, te je uvijek tip-top sređena pa je fanovima ovo bila rijetka prilika da je vide opuštenu.

Nedavno je postala majka, a ona i suprug Tom Pelphreyu listopadu su pratiteljima otkrili i spol bebe. 

- Djevojčica Pelphrey dolazi 2023. Sretni smo i blagoslovljen! Volim te Tom - napisala je Kaley. Sretnu vijest je putem društvenih mreža podijelio i Pelphrey, kojeg su gledatelji imali priliku pratiti u hvaljenoj Netflixovoj seriji "Ozark".

- Postalo je još bolje. Volim te više nego ikada - napisao je Tom uz fotografije na svom Instagramu kroz koje je objavio vijest da će postati otac.

Cuoco i Pelphrey upoznali su se na premijeri nove sezone serije Ozark i bila je to ljubav na prvi pogled, otkrila je glumica.

- Moj me menadžer zapravo odveo kao gošću na premijeru "Ozarka" i tamo sam ga upoznala. Taj susret je bio čaroban - rekla je glumica o susretu s Tomom.
Kaley iza sebe ima dva braka, prvi put se udala 2013. godine za bivšeg tenisača Ryana Sweetinga i bili su u braku do 2016. Dvije godine kasnije udala se za Karla Cooka i iako su djelovali kao sretan i skladan par, 2021. su se razveli. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije