oglasio se luka

Modrić: Zašto bi mi trebalo biti nelagodno?! Da čovjek ne vjeruje...

luka modrić
Twitter
09.08.2013.
u 11:10

Nakon što su objavljene fotografije na kojima se Luka Modrić našao u zagrljaju plavuše Dajane Gudic, nogometaš je rekao kako je čitava stvar prenapuhana

Nakon što su objavljene fotografije na kojima se Luka Modrić našao u zagrljaju plavuše Dajane Gudic, nogometaš je rekao kako je čitava stvar prenapuhana.

- A ne znam što bih vam uzvratio na tu aluziju. U što se pretvorilo jedno fotografiranje, to je da čovjek ne povjeruje... - rekao je Modrić za SN.

Modrić kaže kako mu nije nelagodno pričati o tome.

- Zašto bi mi trebalo biti nelagodno?! Pa bio sam zajedno sa svojih petnaestak suigrača na večeri u restoranu i potom u klubu nasuprot. Trener nam je po dolasku u LA dao slobodno da se malo opustimo pred nastavak priprema i družili smo se. Bilo je drugih gostiju, pa tako i ta djevojka sa svojim društvom, predstavila se kao Hrvatica koja živi u SAD-u, i popričali smo korektno, kao što činim sa svakim. Zamolila je za fotografiranje i pristao sam - kaž Modrić.

Fotografiran s cigarom u ustima, Modrić kaže kako nije mislio kako se to moglo zloupotrijbiti.

- Ma to je električna cigara... No dobro, bio sam nesmotren što nisam ni pomislio da bi se tako nešto moglo zloupotrijebiti. Sada mi je definitivno jasno da se ne smijem opustiti ni sekunde, prema nikome i ničemu, jer više doista ne znaš što ti gdje mogu složiti. Može me se kritizirati zato što sam, eto, bio naivan, ali iskreno rečeno, stvarno mi je strašno kakve konstrukcije vi u medijima možete izmisliti iz ničega. Bez imalo obzira prema posljedicama tih neistina na ljude... - zaključuje Modrić.

>>Je li ovo atraktivna plavuša snimljena u Modrićevu zagrljaju?

>>Luka Modrić u LA-u u zagrljaju lijepe plavuše

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije