Slavni operni pjevač Andrea Bocelli

VIDEO: Bocelli rasplakao svijet, rekordnih 3 i pol milijuna ljudi pratilo spektakl

13.04.2020.
u 13:12

Slavni operni pjevač Andrea Bocelli priredio je pravi spektakl za Uskrs za cijeli svijet, a mnogi su u svojim domovima plakali slušajući jedan od najljepših glasova današnjice.

Talijan je zapjevao u katedrali Duomo u Milanu, a koncert je nazvao "Music for Hope" ("Glazbom do nade"). Cijeli svijet je mogao gledati njegovu izvedbu koja se prenosila YouTubeom. Za Europu je spektakl bio u 19 sati.

Bocelli se odlučio na ovaj potez jer je čitav planet u teškoj situaciji zbog koronavirusa, pa je htio prenijeti poruku ljubavi i nade Italiji i ostatku svijeta.

"To neće biti pravi koncert, nego prilika da se molimo zajedno kroz glazbu. Kao vjernik, prihvatio sam poziv gradonačelnika Milana da dođem pjevati u katedrali", rekao je Bocelli prije nastupa. Operni pjevač je izveo odabrane vjerske pjesme, a svirao je pijanist Emanuele Vianelli. Andrea je otpjevao "Ave Mariu", "Domine Deus" i "Amazing Grace".

Slušalo ga je rekordnih 3 i pol milijuna ljudi.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?