23. Večernjakov pečat

Večeras spektakl: Finale jedinstvenog događaja u svijetu - izbor 'Osobe godine'

Večernjakov pečat
17.05.2024.
u 07:00

Budite večeras uz male ekrane i na BHRT-u, HRT 4 i RTV Herceg Bosne gledajte finale jedinstvenog događaja u svijetu i jednog od najpraćenijih u okružju!

Odbrojavanje je završilo, stigao je i taj dan - spektakl Večernjeg lista. Večeras od 20 sati gledatelji diljem BiH, Hrvatske i svijeta uz male ekrane na BHRT-u, HRT 4 i RTV Herceg Bosne gledat će 23. Večernjakov pečat.

Događaj godine u BiH, koji je postao prepoznatljiv u svjetskim okvirima i koji je jedinstven u svijetu zbog broja kandidata i objave njihovih impresivnih biografija i ovaj put pokazat će da naša zemlja ima brojne koji postižu zavidne rezultate.

Moto ovogodišnjeg Večernjakova pečata je “Europsko proljeće” u kontekstu dobivanja kandidacijskog statusa BiH od Europske unije.

Večernjakov pečat iz godine u godinu u sve je većem fokusu domaće, ali i svjetske javnosti. Ova manifestacija odavno je prerasla okvire BiH, pa i okružja. Kao i svake godine, na tisuće sati utrošeno je na odabir kandidata, vodilo se računa o svim balansima jer je BiH u mnogočemu posebna, ali razina je ostala i dalje najviša.

Zanimanje za ovu manifestaciju ni nakon 23 godine ne jenjava. Naprotiv, kako tradicija dobiva na iskustvu tako se i na Večernjakov pečat gleda kao na nacionalno i kulturno blago Bosne i Hercegovine koje donosi pozitivne priče i koje se barem na jedan dan trudi prikazati ovu zemlju normalnom. 

- Prije 23 godine utemeljili smo Večernjakov pečat s idejom da taj naš društveni projekt ide ukorak s pomirbom u Bosni i Hercegovini. Nakon završenog rata željeli smo pomoći u gradnji mira i tolerantnijeg društva. Društva bez mržnje - poručio je Jozo Pavković, glavni urednik Večernjeg lista.

A osim izbora kandidata u svim kategorijama i izbora 'Osobe godine', očekuje nas spektakularan i glazbeni dio Večernjakova pečata u pratnji Orkestra Muzičke produkcije BHRT-a. Na pozornicu će se popeti legendarni Alen Islamović koji priprema novi album, slavi 50. rođendan s Bijelim dugmetom. Na Večernjakovu pečatu nastupit će i najbolji bend na svijetu. Radi se o Divanhani!

U glavnoj voditeljskoj ulozi i ove godine su Maja Miralem i Mario Sedmak. Iako ih dijele kilometri, njih dvoje su nenadmašni, a voditeljska kemija koja se stvori između Sarajeva i Zagreba, preko Mostara i drugih bh. gradova zahvaljujući voditeljima itekako je jaka.

I na kraju, što više reći nego - budite večeras uz male ekrane, uz finale jedinstvenog događaja u svijetu i jednog od najpraćenijih u okružju!
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije