'Mostarske kiše' u Beogradu

Mostar Sevdah Reunion, Trifunović i Zoster predstavljaju Mostar

zoster_nnn_bih_15102015
16.10.2015.
u 06:15

Manifestacija će biti otvorena recitalom pjesme "Mostarske kiše" Pere Zupca u izvedbi glumca Sergeja Trifunovića

U okviru manifestacije "Mostarske kiše u Savamali", koja će se održati u razdoblju od 6. do 8. studenoga u Mikser Houseu, beogradskoj publici će biti predstavljena kulturna scena grada Mostara.U okviru projekta "Gradovi regije", u posljednje dvije godine u popularnom klubu Mikser House predstavljeni su kulturni i turistički potencijali Sarajeva, Splita, Rijeke i Novog Pazara, a od 6. do 8. studenoga Savamala će biti u znaku grada na Neretvi.

Program pod nazivom "Mostarske kiše u Savamali" obuhvatit će izložbu o rekonstrukciji Starog mosta u Mostaru, okrugli stol o kulturi sjećanja, kao i tribinu o mostarskoj kulturnoj sceni. Na gastro-popodnevima publici će biti predstavljeni kulinarski specijaliteti ovog kraja i još mnogo toga.

Manifestacija će biti otvorena recitalom pjesme "Mostarske kiše" Pere Zupca u izvedbi rođenog Mostarca - glumca Sergeja Trifunovića, a program će biti upotpunjen večernjim koncertima mostarskih glazbenih atrakcija. Tako će Mostar Sevdah Reunion nastupiti 7. studenog, a dan ranije na pozornicu Mikser Housea stat će rock grupa Zoster. Nije isključeno da će se Mariju Knezoviću i ekipi na pozornici pridružiti i Sergej Trifunović s kojim su i dosad izvodili performanse u Mostaru i Beogradu. Upravo će lanjski beogradski koncert ostati urezan u sjećanje Mostarcima jer su u tom gradu održali jedan od najboljih i najposjećenijih koncerata u svojoj bogatoj glazbenoj karijeri.

Ulaz na dnevne programe manifestacije "Mostarske kiše u Savamali" bit će besplatan, dok se ulaznice za koncerte mogu nabaviti na svim prodajnim mestima Gigs Tixa.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije