"Egipat"

Održan 11. humanitarni koncert i izložba „Izvor radosti“ za djecu Stadlerovog dječjeg doma „Egipat“

koncert
Foto: VL FOTO
1/2
27.11.2015.
u 10:42

U Franjevačkom medijskom studentskom centru u Sarajevu u četvrtak je upriličen 11. humanitarni koncert i izložba „Izvor radosti“ za djecu Stadlerovog dječjeg doma „Egipat“ koja odrastaju u udomiteljskom smještaju i pod brigom sestara Služavki Maloga Isusa.

Predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara nazočio je humanitarnom koncertu koji su organizirali Stadlerov dječji dom „Egipat“ i HKD „Napredak“. Koncert je održan pod pokroviteljstvom: Zajednice žena HDZ-a BiH KKK Vrhbosna, KUD „Hrvatska žena“, etno skupine „Čuvarice“, samostana Svetoga Nikole Tavelića i obitelji Lucie Gobetti i Daniele Onori. Sudjelovanjem i kupovinom izloženih dječjih radova, kolačića, te rukotvorina članova društva „Prijatelji Maloga Isusa“ nazočni su pomogli misiju sestara Služavki Maloga Isusa u školovanju djece Stadlerovog dječjeg doma „Egipat“ u Sarajevu.

Organizatori su iskazali veliku zahvalnost nazočnima na sudjelovanju i doprinosu svakoga osobno u radosti odrastanja naših najmanjih i najdražih.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?