Novinari nisu prvi čuvari državne tajne
Komentari 196
livoguza2 Pernar je momak koji je preko prosvjeda pokušavao ostvariti neke svoje ambicije. Zagovarao je nasilje i govorio da ako ga prosvjednici nežele sljediti u napadima na policiju da onda netrebaju ni dolaziti. Cak je na internetu objavljivao uputstva kakoko se ruši policijska zapreka. Bila su dva velika mimohoda na kojima sam i sam bio dok se sve nije pocelo kao ovo danas pretvarati u najobicniji cirkus bez cilja. Opet cu ponoviti nekim grupacijama je ocito dosadno pa izmišljaju kojekakve prosvjede. I ako se vratimo u prošlost daleko je svaki od ovih prosvjeda od onih primjerice za radio 101 ili demonstracija 1998. kada su tisuce građana probijale kordone policije koja je blokirala sve prilaze glavnom gradskom trgu.
ču jovo "ili replike onih povijesnih, okupatorskih" .....???? ....... SMB šinjele? ... Nebuju.
ču jovo "Došli smo dotle da i invalide vrijeđamo iz čista mira." .............. Je ..... Bormeš ste vi v toj fazi ....... duže vreme.
Igi 125 "Koliko ja znam taj kvart a znam ga dobro jer sam tuda prolazio puno puta Okrugljak je restoran za one debljeg novcanika a pošto je restac poprilicno udaljen od groblja tamo nema nikakve cvjecarne niti štanda gdje se prodaju lampaši i vijenci." ............................... I tak veliš ...... nigdar nisi primetil Dionu? ......... Javi dečkima v njihovom marketingu ..... da malo povečaju reklame.
livoguza "nije poznato hoće li itko zaustaviti Zorana Ercega koji kaže da ga ništa zaustaviti ne će u borbi za njegova uvjerenja." .......... Jel to onaj koji po Savskoj nemre hodati bez štaka ......... a po šumama i gorama naše zemlje ponosne .... more bež njih?
Jura.Luzer Jesam kako ne samo Diona nije kod Okrugljaka i koliko ja znam ne prodaje vijence za grobove.
Igi125 "Jesam kako ne samo Diona nije kod Okrugljaka" ........ Aha ..... Ona na Šalati .... nije v krugu restorana "Okrugljak".................. Daj se skoncentriraj. .......
Igi125 "koliko ja znam ne prodaje vijence za grobove." ....... A more biti da prodaje lampaše ...... za prosvetljavanje ................. potrebitih.
Igi pod br 1.....sva zagrebacka groblja pa tako i Sestinsko u svojoj blizini imaju cvjecarnice gdje ljudi mogu kupiti vijence, cvijece i svijece...inace Mlinovi su pocetak Sestinske ceste gdje je i Okrugljak a u gornjem dijelu Sestinske ceste je groblje na kojem je grob prvog oca domovine Starcevica dok je Franjo Tudjman drugi otac domovine. Ako nisi znao obicaj je da se na godisnjice smrti pokojnicima na grob polazu vijenci i pale svijece sto je nekima onemoguceno trpanjem u maricu a da nisu do groba niti dosli. Meni ovo lici na sanjanje bijelih miseva na izmisljanje nekog uznemiravanja , koje ne postoji....netko u policiji prozivljava neke neopravdane strahove .
Igi ako je za tebe godisnjica smrti oca domovine Starcevica bedastoca....mislim da s tobom nesto nije u redu.
Novac je đavolov izmet, reče papa Franjo.Hipokratovom zakletvom liječnici se zaklinju da im je zdravlje i život ljudi na prvom mjestu.U situaciji u kojoj Hrvatska trpi zbog nedostatka liječnika, isti odlaze iz Hrvatske zbog đavoljeg izmeta.Važniji im je i od domoljublja i od zdravlja ljudi.---------Nakon ove izjave svetog oca, očekujem da će crkva u Hrvata rasprodati svoje nekretnine, a tako prikupljeni đavolji izmet podijeliti potrebitima.Ili sam ja naivan ko mladi katolik.
Robinzon 01.03.2015 u 07:21h - Hipokratovom zakletvom liječnici se zaklinju da im je zdravlje i život ljudi na prvom mjestu. ___________ Zato rajner, hebrang, ivićpašalić & co. odlaze u politiku i uzimaju novce stanovništvu _____ Liječe ih od e-cole koja se nalazi u dreku, ali očito neuspješno, no, uspješno lječenje takvim doktorima nije niti svrha, budući nisu niti izabrali lječnički poziv zbog brige o ljudskom zdravlju, nego samo zbog uzimanja novaca ljudima kojima je potrebno liječenje. ________ Lakše je sjediti u saboru i laprdati, nego stvarno liječiti bolesne _________ ivićpašalić se čak prekvalificirao u zidare kako bi lakše uzimao novce onima kojima su porušili kuće - brža i jednostavnija zarada, a može i "oprati" novce bez da ga netko pita koliko je ljudi izliječio
čujovo 28.02.2015 u 19:33h - uistinu, jel' itko zna što o dvjema vojskama misli vrhovni zapovjednik HV-a, gđa. Predsjednica RH??? _____________ Zar niste gledali prijenos dan nakon inauguracije????? _________ Ta vaša takozvana predsjednica prvo je otišla vojsci u šator, a nije uopće došla niti u jednu vojarnu i posjetila prave vojnike ___________ Uz to stavila je sviječu pred sliku mrtve žene koja bi i tako umrla, jer se nije htijela liječiti, a svoju bolest je iskoristila za napad, protuzakoniti, na državu i zakon _________ Kakva je to "predsjednica" koju podržava samo 50,74 % očito neobrazovanih, neukih i nepismenih stanovnika kojima ona udovoljava igrokazima i bajkaba, uskoro i basnama kako je počela glumatati pred kamerama. _________ Govori isto kao i svaki nezadovoljan stanovnik Hrvatske, a da niti jednom rječju ne izgovara nešto što i vrapci na grani ne znaju i ne razumiju. _________ Bez ijednog pozitivnog mišljenja, ali stalnog napada na legitimno i demikratski izabranu vlast i vladu.
Vito, dobila je 50,74 % od važečih glasova građana izašlih na izbore.Činjenica je da je izabrana kvalificiranom većinom po važećem zakonu.Možda bih i ja za nju dao svoj glas da nisam primjetio njen izvježbani profesionalni osmjeh.Dok ju snimaju i dok je u razgovorima sa moćnicima, osmjeh joj ne silazi s lica.Onog momenta kada je završila, lice joj poprima riblji izraz.
čujovo 28.02.2015 u 16:08h ___________ To je budućnost vladavine u Hrvatskoj - strah i teror _________ Je li sad jasno zbog čega se takva predsjednica okružila obavještajnim kadrovima jugogeneralovog pogleda na vladanje ljudima u Hrvatskoj __________ milicajci koji su samo promijenili ime u policajce i dalje stoluju u ministarstvu unutrašnjih poslova pa nije niti čudo što ne žele kažnjavati svoje kolege koji se utaborili u Savskoj ________ Čak ne žele kažnjavati niti milicajca koji iskorištava radnike i zarađujući na njima dajući im minimalnu plaću dijeli novce oligarhiji i predsjedničkoj partijskoj središnjici _______ Vrana vrani oči ne kopa, a igrokaz demokracije moraju provoditi kako bi naivne stanovnike lake zastrašivali _______ Kako je predsjednica počela komunicirati s narodom, slijedeći izbori će se održavati uz mili, pardon, policijski kordon ispred svakog izbornog mjesta i batinaše koji će nadgledati u kojoj je kutiji, prozirnoj, ostavljena izborna kuglica - na jednoj kutiji će pisati znase, na drugoj goli otok i imat ćemo demokratske izbore točno po mjeri znase partijskog ogranka u dva dosadašnja njihova "demokratska" izbrna skupa
U ponedjeljak velika promjena na HTV-u Nema više Dnevnika u pola osam Autor: Božena Matijević Objava: 28.2.2015 | 16:59__________ Poštovana gospođo zastupnice, znam, nije tema i mogu komentirati ispod njezinog teksta, no, ovdje se radi o obmanjivanju javnosti ________ Nema nikakvih promjena, što možete jasno pročitati u članku ______ Ako nema Šprajca, onda nitko nema pravo pisati, kamoli objavljivati da u javnu kuću ulaze promjene ___________ Jedan od izbačenih koji je praktički pokazivao kako bi "Dnevnik" i bilo koje druge vijesti i prijenosi događanja morali izgledati _________ Ovako je to samo premještanje kadrova i "borba za gledanost, nikako nešto promijenjeno. _________ Novatv je postavila svoj "dnevnik" petnaest minuta prije "dnevnika" javne kuće, samo kako bi imala bolju gledanost, a nekoliko godina kasnije to isto radi i javna kuća pa stavlja "dnevnik" petnaest minuta prije novatv, dok u isto vrijeme rtl "dnevnik" i dalje je pola sata prije "dnevnika" javne kuće. ________ Zašto vaša pisalica to zanemaruje, ne znam, ali nadnaslov ne piše istinito, budući su kadrovi identični niti jedno novo ime, niti jedan novi novinar ili novinarka _________ Zašto takvo poluinformiranje stanovništva dolazi u "večernjak"? ________ Da, vidjet ćemo hoće li svake vijesti biti drukčije od "dnevnika", što do dada nije bilo, nego su dnevne vijesti bile mozaiksvih već objavljenih vijesti tijekom dana, čak cijelog prošlog tjedna _________ Samo kad bi se stvarno dogodile promjene da ne gledamo reprize i već "prožvalane" vijesti tijekom dana i kad bi čitači teksta s blesimetra dodavali svoje viđenje, tek onda bi novinari, barem "večernjaka", mogli pisati o velikim promjenama. _____ Ovako je to najava "balona od sapuna", obmana stanovništva koje čita "večernjak".
Igi ....ti vilis ponavljati sam sebe, bez da razmislis...prosvjed je jedno a sakupljanje povodom godisnjice smrti neke osobe je nesto drugo....pravasi su bili inteligencija onih dana...a ako se netko takvih ljudi boji da se posloze i da se zakunu naa vjrnost domovini na sred trga bana Jelacica...netko ima problem u glavi. Skup je zabranjen po ministru policije na trgu sto su pravasi i ispostivali...samo lud covjek moze onda te ljude lovati po Mlinovima ili Sestinskoj cesti !? Time ministar izaziva no lakse mu se kocoperiti nad 10 -20 ljudi nego nad braniteljima i invalidama gdje vlada velika sloga i potpora branitelja i negovih udruga. Svdruge strane kontra prosjednici /laprdala/ uvijek su jedne te iste face pusic raukar matula, koji vise zaista ne zastupaju nikoga koji su svojim strahovima izazivaju podsmjeh i sprdnju.
Robinzon...nesto si pobrkao, netko drugi je po svom osmjehu na licu imao naziv po ribi, jedino ako ti lignje ne smatras ribama vec krokodilima :-)
Vito....strah i teror....zabrana sakupljanja povodom godisnjica smrti nekih ljudi, razbijanje glava branitelju u Vukovaru zbog zastite neke ploce na nekom cudnom pismu, cuvanje kolona razlicitih, zabrane sakupljanja potpisa za referendum na javnim mjestima ....to su samo neki "demokratski" oblici terora i zastrasivanja :-) ....tko to cini....cija vlada ....ciji ministri ??? Jutrnji sati kad ti padne secer u krvi stvoreno je za tvoja laprdanja koja veze s mozgom nemaju
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.
"...U blizini je samo pekara pored koje se nalazi kladionica i preko puta nje servis za kosilice...."__________ Bili ljudi u kladionici, pa si priuštili i burek. Što se hapšenja tiče, mog'o je ministar sam sebe prvog uhapsiti... da je dosad nešto radio ne bi nam prijestolnicom tumarale nekakve vojske. Mislim, uistinu bi trebao dati ostavku, tako bi barem slijedeći ministar imao, pored zakonskih ovlasti, i moralne ovlasti da razjuri sve ove koji se nit najavljuju, a niti poštuju zabrane. Doslovno, vlast nam je tek za izlog... ulicama ionako vladaju dileri, sad još potpomognuti nehrvatskom vojskom. ...nevjerojatno... uistinu, jel' itko zna što o dvjema vojskama misli vrhovni zapovjednik HV-a, gđa. Predsjednica RH??? Ona zapovjeda vojskom u kasarnama, ali tko zapovjeda ovom vojskom na ulicama? ...bah...bio bi to cirkus da ta vojska nije to što jest...