Novinari nisu prvi čuvari državne tajne
Komentari 196
Jura, ovaj puta preskačeš diskusiju o tome dali je Josipović u Knesetu lagao, a za to ste ga ti i onaj krumpiraš optuživali, već skrećeš s teme sa nekakvon bodljikavom žicom.Mizerno i prozirno.
Vitomire, pak si lose volje.....dobro si sam sebi preveo rijec dokolicari....to sam i napisao .....imate puno slobodnog vremena pa si chatate o svemu i svacemu i prosipate pelin ogorcenosti....jos niste shvatili davje zamasnjak pokrenut, ma vraga niste....jeste jeste al si pomoc nemrete pa sikcete.....ulicari su vasih obecanja br 21 rezultat....ti bolje pase rijec ulicar , zemi si onda to, ako nees biti dokolicar....sad mozes i to, dolazi proljece a zima odlazi nebus moral kao ulicar hukati topli zrak u sake
Ups ..... Ovaj put Igijeve ........a ne čujovine laži. ....Ispričavam se kolegi čujovi
Robinzon "Morti doguraš i do Karamarkovog pobočnika." ........ Bormeš ....... da sam se ja štel v HDZja upisati ..... bil bi on moj .... a ne ja njegov pobočnik.
gluhi...Mislim, ja tu niš' ne kužim....a kad so pak išta kužio osim kobase kranjske s 2knedla u prilogu
robinzon....jedan je ovih dana prešel k tvojima kakti pojačanje....armatura
...stranačke uniforme....., ha ha ha kaj je to spram ray ban đozluka
Gospođo Ružice : copypaste s interneta:"Ranko Ostojić, ministar unutarnjih poslova, na press konferenciji o obavljanju policijskih poslova održanoj u utorak referirao se između ostalog i na skup koji će ustaški A-HSP održati na Trgu bana Jelačića. "Za subotu je prijavljenjen jedan prosvjed koji do sada nisam imao razloga zabraniti, iako će i tamo biti postrojavanja pa ćemo vidjeti kako će to sve skupa izgledati. Ako bude potrebno, upotrijebit ćemo ovlasti koje imamo na raspolaganju", rekao je Ostojić." ..................................... Jel Večernjak šalje svoje novinarje na press konferencije koje organiziraju čuvari državnih tajni ........ ili ste zaključili da je odlazak tam ...čisti gubitak vremena?
Igi izgleda da i tebi a ni Ostojicu podosta toga nije jasno....nejasnoce se rjesavaju pitanjima, razgovaranjem a ne kordonima polocije po Zagrebu a jos manje ubacivanjem nekolicine ljudi u marice a drugima dozvoliti kricanje megafonima po trgu.
Nemamo ni proroka ni babu Vangu, već osobu koja se služi mozgom na pravilan način, za razliku-------------Gospođa je obećala da će biti to što mora, odnosno, predsjednica svih građana Hrvatske, a to znači i građanima drugih konfesija, ateista, agnostika, što se ne uklapa u simbol jedne vjere oko vrata predsjednice svih građana Hrvatske.
Robinzone....kaj se tu more kad niste umjetnici uspjeli napraviti privjesak u obliku djamije....minijature su vam tezi zadatak....moze predsjednica u KC iz bez privjeska, samo papanima je vazna forma, bitno je da je predsjednica katolkinja u srcu i dusi a to je ono sto te muci....nostradamuse he,he
Vrlo je indikativno koje su pameti osobe koje to same za sebe tvrde....postupci i rijeci te cesto demantiraju, stoga tu ocjenu ostavi citateljima, publici , komentatorima.....samouvjerenost nije vrlina bila niti ce ikada biti....to je tajna koju bi trebala znati svakaka odrsla i dorasla i pravilno formirana osoba
Ciglerru, na pitanje: Čemu to služi, dobijam odgovor. Brža sam od moderatora.Razumijem, hvala.
Pametne države svoje "tajne" prostore iskorištava kao turističke atrakcije čime poboljšava novčano stanje državne blagajne. ____________ Mi se pravimo većim papama od Pape i uništavamo "tajne" prostore najjednostavnijim zanemarivanjem i prepuštanjem "zubu vremena". _________ S pravom nam je jedan skladatelj slogana skladao slogan: Hrvatska, mala zemlja za veliki odmor ___________ Hoteli, državne zgrade, zaštićeni spomenici kulture, sad i "tajni" prostori propadaju, dok se "mi" prepucavamo što nam piše u Ustavu, a što stvarno o tome misle političari izabrani za brigu o državi, zakonima i pravima svih stanovnika, ne samo povlaštene kaste "katriranih mozgova". _________ Država, umjesto da koristi svoje prostore, iznajmljuje privatne, a sad saznajemo iz medija da i sama sebi naplaćuje iznajmljivanje vlastitih prostora i od toga naplaćuje čak i sama sebi porez na dodanu vrijednost. _________ Onda se "netko" čudi kako je moguće toliko dugovanje svih prema svima. __________ Uzeli nam novce iz banaka, uzeli nam novce kako bi te banke postale "likvidne", a onda ih prodali strancima koji su te novce preselili u vlastite države, a nama sad daju kredite s kamatama većim od "redovnih" kamata za "male štediše", jer smo se "odlučili" isplaćivati plaće putem čekova, kartica, tekućih računa, dok u isto vrijeme trošimo obične, ne naše, novce u trgovinama. __________ To su veći tajni prolazi izvlaćenja novca iz Hrvatske, nego nekakve građevine po kojima se šeću pauci, vlaga, plijesan i "Koko i duhovi".
livoguza2 26.02.2015 u 18:22h--- Zar je moguće da nikada nisi čula za Judu? _________ Nadodat ćiu tome jugogenerala franju tuđmana, jadranku kosor, preostalih 153 sabosrka zastupnika koji su promijenili ustav i dopustili aneksiju Hrvatske imperijalistima kolonijalistima i fašistima, te ujednoo opljačkali Hrvatsku u granicama priznatim od UN-a i Hrvate i Hrvatice iz dijaspore, a sad ih mediji pomoću "naketa" stavljaju na "prvo mjesto" kao "favorite" za slijedeću vlast i vladu _______ To su dvije velike državne tajne - kako je moguće kandidirati se za izbore, a osuđen si za pljačku cjelokupnog naroda ----- kako je moguće da te polovica opljačkanog naroda u tom pokušaju i podržava
Robinzon 26.02.2015 u 16:30h -- Najvećom državnom tajnom ipak smatram datum kada će se obistiniti predsjedničino obećanje o Hrvatskoj kao jednoj od najrazvijenih zemalja Europe. _________ Sad se postavlja pitanje:što vi podrazumijevate pod pojmom najrazvijenije _________ Naime "mi" smo najrazvijeniji u neobrazovanom kadru koji nas je učio o obrazovanju još po partizanskim šumama i gorama kad su se prosvjetni djelatnici lupali šakom u glavu i vikali smrt fašizmu sloboda narodu pa izabrali šumskog generala za predsjenika u vrijeme dok smo se pokušavali osloboditi partizana i njihovih voždova. ________ Tu nam nema premca, tu smo najnapšredniji od svih, čak i slično siromašnih istočnih EU država koje su se jednostavno oslobodile komunističkih voždova _________ Zanimljivo je i to da smo davno bili demokratskiji nego što smo danas - "zlatna bula" - a sad težimo kmetstvu, jer smo tek najobičniji robovi kamatara, fašista i antifašista koji na nama žive kao paraziti _________ Čak niti 40.000 parazita, "otkriva tajnu" jedan stručnjak postoji dok se mi "brinemo" oko "državne tajne" ________ Zanimljivo je kako "Bijela kuća" zarađuje milijune dolara na dopuštanju turistima šetnju po državnoj zgradi u kojoj se "odigravaju" najveće svijetske, ne samo državne, tajne, a "mi" se "zgražamo" nad jednim liftom koji je ili nije u funkciji - državna tajna - ha, ha, ha, ha _________ Umjesto da sad "poreknu postupak" i pozovu stanovništvo i turiste uz naplatu ulaznica kao za "nogometnu ložu" pa da taj lift pokrenu i zarađuju na vožnji turista i znatiželjnih domorodaca, umjesto da "gomilaju gubitke" na neiskorištenom objektu kojeg svakako moraju održavati da se ne uruši i da vlaga kroz njega ne "prodre" do "štićenog objekta"
doktorica 26.02.2015 u 14:58h --- Kakove mi imamo tajne,kad smo mala i siromašna država opterećena nezaposlenošću gdje je odnos radnika prema umirovljenicima 1:1?! ___________ Najveća je državna tajna Ustavni sud i njegov sastva te način djelovanja. _________ Da sve nam je to "poznato" ---- samo površinski _________ Tajna je zbog koga, manje bitno zbog čega, Ustavni sud ne donosi odluke sve dok se političari iz partijskog ogranka osuđenog za pljaku Hrvatske ne jave i ne postave pitanje ustavnosti bilo čega ________ Onda se ustavni sud pokrene i počinje postavljati pitanja, kome - državna je tajna, budući sami očito nisu sposobni postaviti to isto pitanje, a pratički žive "među nama" --- i onda se na nekako misteriozan način dokopaju "odgovora" na pljačkaško pitanje. __________ Samo je državna tajna kako sami nisu sposobni uočiti probleme u zakonima i rješavati ih bez naređenja "odozgora" _____- Tako se postavlja i pitanje o državnoj tajni je li ustavni sud stvarno nezavisan ili je programiran za odgovaranje samo kad mu partijski ogranak posatvi pitanje. ___________ Najsmiješnije je što predsjednica postavlja pitanje ustavnosti zakona o ovrhama, a taj zakon postoji već nekoliko godina _________ Znači da je stvarno državna tajna na koji način ustavni suci samostalno djeluju, ako su dijelovi tog zakona ustavno upitni???? _______ Gdje su ti ustavni suci uopće bili i što su učili kad ne mogu sami donositi odluke o ustavnosti bilo čega, kad im to moraju naređivati drugi???? ________ To je prava državna tajna, čak mogu napisati i vjerska, budući oni vjeruju u to da su nezavisni kao i Hrvatska, a drugi svima nama naređuju što i kako
livoguza2 26.02.2015 u 14:07h ___________ Daj se ne ukopavaj još dublje _________ Jugogeneral franjo tuđman je boravio u tom prostoru i on je taj prostor "zapečatio" _________ Budući su očito zaboravan moram te podsjetiti na: Banski dvori zračni napad 07.10.1991. _________ Potraži, ima uz to i video unutrašnjosti na youtube __________ Tako da, prosvjetni djelatniče, ne laprdaj o nečem, a da se prije toga ne raspitaš ______ Ili "misliš" da svijet počinje od zadnji izbora, da prije nije postojao? _______ Čak i ovo što si pisao pokušavaš manipuliranjem pretvoriti u nešto što nije - u laži i obmane ---- kakav si to bio prosvjetni djelatnik i što si učio nevinu dječicu - lažima, obmanama, prijevarama, izakulisnim spletkama , jer ne vidim, ne mogu pročitati da si ikoga učio nešto pozitivno i dobro ________ Ne boj se, nema dlake na jeziku pa ti mogu odgovoriti ovim putom na svako pitanje, dobi jedinicu za odgovor od tebe ili ne ______ Jedino neću moći odgovoriti, ako mi zabrane tvoj istomišljenici
livoguza2 26.02.2015 u 13:56h --- Ovom DUUDI treba dati nagradu što je upozorio javnost i Predsjednicu kuda joj se mogu uvući urotnici. __________ Kako joj se mogu uvući neki drugi pored vas koji ste već unutra????
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.
Robinzon "Oni, o kojima je Josipović u Knesetu lagao da još postoje u Hrvatskoj, danas dolaze na Trg bana Josipa Jelačića u glavnom gradu Hrvatske, položiti vojničku zakletvu." .........Aha ....... Čul sam da sa sobom nose dva koluta bodljikave žice ...... za ogradu oko kokošinjca onih koji se još drže ......zakletve Titu