Novinari nisu prvi čuvari državne tajne
Komentari 196
Igi125 "kojima je u biti ministar Ostojic svojom odlukom najviše pomogao." ............ Ostojić? ..... Svojom odlukom ??? .......Da si čital kaj je gospon ministar na presici rekel .... videl bi da je njega na tu odluku........ nateral neko drugi. ........ Zato i mora dati ostavku.
Gospođo Ružice " a izvor je imenovana institucija, ne i čovjek s imenom i prezimenom, ali, napisati DUUDI, dovoljno je vjerodostojno." ................................. Aha. ........ Dost je napisati i DORH ........ pa nek oni fataju prek koga im cure informacije .......... Ups ! Cure ? ....... Ko Korana na Plitvičkim jezerima.
Mene više zanima zbog koga ne otvaraju tunel između Mesničke i Radićeve. ________ Ne samo da bi bio turistička atrakcija nego bi imao i "komercijanu ulogu" za domaće prodavače suvenira. _______ Prijedlog je postojao još u vrijeme maršala, "aktualiziran" je nakon prestanka uzbuna, kad je služio svrsi zbog koje je i izgrađen - sklonište od zračnih napada američkih bombardera u drugom svjetnskom ratu. _____ Samo u tražilicu upišite "tajni tuneli Zagreba" pa će se razotkriti sve tajne koje neukijdnostavno ne mogu znati, budući im nadređeni nisu naredili što i kako tražiti, ali jesu što i kako pisati
Robinzon "pa bih se i ja malo odmorio i udahnuo čistog zraka." .......... Aha. ......." Kak suza sreče vino je bistro, tak Domovine nebo je čisto!"........... Idi tam ... pa se prozrači. ....... Dobro bu ti došlo.
Najzgodnije je zavrtjeti glavom, zamućati vodu i brbljati što te volja. Kad za vrijeme sv. mise svećenik najavi TAJNA VJERE, vjernici uglas izgovore: "Tvoju smrt, Gospodine, navještamo, Tvoje uskrsnuće slavimo, Tvoj slavni dolazak iščekujemo." Samo s balkona Robinzon to ne čuje. Jer je zatvorio balkon i jer je nagluh. Lp.
Doktorice! Jedno je što bi državljani jedne države htjeli znati, a drugo je što ne smiju znati. Jer bi među njima uvijek bilo lako pronaći onoga tko bi izdao ono što štiti sve državljane. Zato one koji izdaju važne tajne zovemo izdajnicima. Zar je moguće da nikada nisi čula za Judu? Lp.
Robinzon "Meni je tajna jel taj lift radi i tko ga održava," ...................... Je ........... ...Vidim ja da je tebi tajna.... kaj piše v članku.... kojega komentiraš. ...............Copy paste z članka: "Čak su mi rekli detalje, primjerice da dizalo sadada nije u funkciji i da se do njega dolazi iz garaže u kojoj se parkiraju vozila iz osiguranja te da je prolaz trenutačno zatvoren metalnim vratima i zapečaćen"
???... stvarno je zanimljivo doznati da su tunele sagradili zbog zračnih napada američkih bombardera. Ja mislio da je to Mesić naredio sagraditi, a kad tamo? Pavelić? Sad se pitam što su nas imali napadati američki bombarderi??? Pa to su nam bili saveznici! :) :) To treba odmah pretvoriti u turističku atrakciju, a sreća je da je i gđa. Kitarović odustala od useljenja... vjerojatno je i ona u zadnji tren saznala da su joj se i najmiliji borili na strani Amerikanaca...protiv zajedničkih neprijatelja. :)
Ciglerru, moj komentar u kojem sm vam objasnio da sam govorio o uniformiranom mišljenju, a ne o vama u uniformi, je brisan.Čemu to služi?
Nekakvi se sakupili na Trgu Jelacicevom.....Pusic medju njima....taj je totalno dezorijentiran....halooooo grob Strcevicev zna se gdje je....pak se neznalice kocopere ha, ha....morat ce pod hitno Zoran P. na odmor za sekicom da se malo pribere
Cigleru....kazem ja da bez zena nista
zorbas.grk Dakle da ponovimo neke cinjenice. Stranka na cijem je celu Keleminec najavila je postrojavanje stranacke vojske na glavnom gradskom trgu. Koliko ja znam postoji samo jedna vojska i ta vojska ne nosi crne odore i nije stranacka. Druga cinjenicaca je da im je to postrojavanje zabranjeno pa su ipak odlucili to postrojavanje napraviti na groblju u Šestinama. Treca cinjenica je da je Keleminec javio kako su ih uhapsili kod Okrugljaka dok su kupovali svijece i vijence za grob Ante Starcevica. Ja sam samo napisao da tamo nema nikakvog ducana ili štanda za kupnju vijenaca i svijeca. Znam jako dobro gdje se nalazi groblje a gdje taj restoran. Za ovu situaciju nisu krivi pokojnici nego živi koji od svega rade cirkus. Ministar je svojom odlukom samo pogoršao stanje jer vec mjesecima traje neprijavljen prosvjed što opet vjerojatno i iz inata potice druge grupacije da isto tako neprijavljuju svoje prosvjedne aktivnosti. Sad je veliki problem bilo kome uskracivati pravo na prosvjedovanje kad se vec mjesecima tolerira prosvjed koji nije prijavljen. Vjerojatno ga može prijaviti samo organizator ali ocito nitko ne želi preuzeti tu odgovornost.
Mislim, ja tu niš' ne kužim. Evo, na primjer, ovih naših evidentiranih domoljubaca Guza, Loleka i Čorbice- imaju iskaznice "autonomnih pravaša", zadužili su i stranačke uniforme i brnjicu, utuvljeno im je u glavu da su "ne-autonomnaši" hrvatomrsci i udbaši, ošiš'oo ih je stranački frizer, i oni svejedno biraju nekog iz "partizanske obitelji" na čelo države??? A gazda im na izborima dobije svoj i ženin glas????... Bože dragi, uzmi mog Medu i spasi mi Hrvatsku "hrvatskih domoljuba". :) :) Strava i užas.
Ajd da još jemput probam zabit glogov kolac v medijske manipulatore: .................. "Jura.Luzer 28.02.2015 u 20:48h Gospođo Ružice ....... zakaj se na Vašem blogu nesme napisati da je ova rečenica laž :"Nisu dobili dozvolu pa su sve premjestili kod grobljablja u Šestinama." ..........kad je istina da je legalna politička stranka .... dobila od nadležnih organa dozvolu za održavanje svog stranačkog skupa na Jelačić placu? ..... Kad je istina da je ta dozvola povučena nakon kaj su se neki neimenovani građani sakrivani iza nekakove fantomske "Inicijative"počeli buniti ...... i pretiti neredima ...... zbog održavanja tog političkog skupa. ..................Kad je istina da bi organi koji su dozvolu najprije dali a zatim je povukli......... trebali zbog tog svog čina podnesti neopozivu ostavku.............................Gospođo Ružice .... zakaj se na Vašem blogu nesme napisati da su organi koji su skup odobrili .... bili dužni osigurati dovoljan broj ljudi i sredstava da onemoguče one koji su pretili nasiljem prema sudionicima dozvoljenog skupa legalne političke stranke v RH........ Jel to za Vas ...... pošteno i nepristrano novinarstvo? ........... Zakaj se na Vašem blogu nesme današnji događaj usporediti s organiziranjem parada homoseksualaca koje se ne otkazuju zato kaj nekakove fantomske "Inicijative" prijete nasilnim prekidanjem iste. ........... Zakaj se na Vašem blogu nesme napisati da v demokraciji niko nema pravo zabranjivati legalnim političkim strankama političko delovanje na način na koji oni smatraju da bu im donesel političku korist. ........ Zakaj se na Vašem blogu nesme napisati da svako ima pravo tražiti zabranu rada pojedinih političkih stranaka .... ali da mora biti svestan da to ima pravo napraviti i onaj drugi?......Zakaj gospođo Ružice ... zakaj?
Imamo proroka na blogu...Babu Vangu :-)
Dotična gospođa narednih pet godina neće na svojim grudima žene - majke staviti križ.Trebao joj je samo u predizborne svrhe da privuče tzv, vjernike, kako je i ona eto vjernica katolkinja, pa da vjernici katolicu glasaju za nju.Dakle, taj križ je stavljen pod noge da se izdigne u očima birača, a to je zloupotreba križa. Bojim se da se za to plaća velika cijena.
livoguza2 27.02.2015 u 14:54h ___________ Vrlo rado bih ga pustio, no, onda će te vi prevladati, što će dokazati da kad pametni popuste bu da le zavladaju ______ Trenutno samo prevladavate, ali ste još uvijek pod kontrolom _________ To biste barem vi, prosvjetitelj i prosvjetar, morali shvatiti _______ Ili se varam pa vam dajem previše "kredita"?
zorbas.grk 27.02.2015 u 15:19h --- dok ovi u HDZ su za njih male bebe a i znaju i sami kad prevrse mjeru....imaju i neke struke pa im posao osim politike i na drgim mjestima budu ponudjene i osigurane _________- Lijeva ruka desni džep - to je njihovo drugo zanimanje, čak potvrđeno na sudu
Oni, o kojima je Josipović u Knesetu lagao da još postoje u Hrvatskoj, danas dolaze na Trg bana Josipa Jelačića u glavnom gradu Hrvatske, položiti vojničku zakletvu.Vjerovatno će to biti nad njihovim simbolima ljubavi: bobbom, kamom i križem.Danas se križ koristi za bilo što, od Kolindinih sisa do ustaškog znakovlja.
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.
Robinzon "a to je zloupotreba križa. Bojim se da se za to plaća velika cijena." ................ ........ Je ....... vidim ja .........da bi ti na gospođi Predsednici ...... primenil križa....... v njegovoj prvotnoj .......... nameni.