Novinari nisu prvi čuvari državne tajne
Komentari 196
Robinzon "Eto i ti imaš organ za razmišljanje, ali ti je neispravan" ................ Jjjjjjeeeee ....... kaj bi bil neispravan. ..... Ispravan je on ispravan ....... samo kaj si ti testiranja delal s zahrđalom jugoslovenskom komunističkom opremom (proizvođač EI Niš 1971.god) ...... koja niti kad je bila nova .....ni mogla pokazati rezultate iznad nivoja ...... stariji vodnik prve klase. ............ A di bi točno pokazivala sad ..... kad ju je skroz pregazilo vreme, i kad je pred dvajstpet let povučena iz upotrebe i bačena na otpad istorije............ ............PS....A more biti da si ti zadovoljan s rezultatima samotestiranja ...... pa se bojiš nabaviti novu .... da ne padneš v depresiju.
Robinzon "Tak da razlikuješ pojam nije u funkciji i ispravnost." ........ Bormeš ja pojmove razlikujem ..... samo tebe pere alchajmer pa si pozabil da ti je tajna bila .... jel radi. ......(copypaste:"Meni je tajna jel taj lift radi")
A more biti da bi taj tunel trebalo proglasiti tunelom bloga gospođe Cigler .... i poslati Vitu da ga oblepi tapetama. .... (Bu on to polepil ...... prije nego se novi bivši predsednik odluči ...... kam ga buju zbuksali.)
"Robinzon 27.02.2015 u 10:54h "Izgleda da između 20. i 21. stoljeća baš i nema neke razlike.Svi gutaju isto. "__________Kako bih spriječio obmanjivanje javnosti, moram istaknuti da je ovu tvrdnju izrekla osoba koja ne razlikuje vnogo od palačinke. Lp.
Jura! Molim te, kad si već u Zagrebu, provjeri je li istina da Zoki već prokopava tajni tunel za evakuaciju peradi iz Banskih dvora. Znam a će Ivanka taj tunel držati u tajnosti i kad joj službene osobe otkriju kamo vodi. Lp.
Iz SDP-a svoje ćeraju, a iz HDZ-a odlaze sami.Ima li i tu kakve tajne?
Lolek...."...Pa odlučeno je! ........... Ubetonirali ga buju......... v temelje spomenika palim jugonostalgičarima .... ispred zgrade HRTja...."_________________ Ma nemoj??? Molim lijepo, ti i Guz odite svojoj dragoj Predsjednici i recite joj što ćete učiniti sa onim "za kojeg su htjeli ginuti i njeni roditelji"... tako nekako. Ali jok, vi to nećete učiniti. Po svoj bi prilici učinili to, ali da Predsjednica ne sazna da ste baš vi to učinili... da joj se možete i dalje ulizivati.... Ajd više ne davite. Evo me opet spopada muka... Izabrali ste je i vi, i red je da već jednom počnete iskazivati i svoje poštovanje spram nje. A ne da joj iza leđa pljujete po ocu i materi...
Hina se potrudila javnosti otkriti veliku tajnu da je danas u Zagrebu Zoran Erceg, navodno invalid koji je stradao obavljajući neke kućne poslove i poznati bombaš u prostorije vlastite separatističke Dalmatinske akcije, dakle Titov imitator, okupio ogromnu većinu branitelja, njih dvadesetak, koji se opiru "šatorašima" jer ruše ustavno-pravni poredak koristeći pravo na prosvjed i tražeći ostavku ministra Matića, što je po Ustavu krimen veći i od prijedloga Predsjednice da Premijer dade ostavku, Nakon usvojenih zaključaka ogromna kolona od dvadesetak branitelja pod vodstvom invalida Ercega koji štake koristi u nastupima na televizijama krenula je u Savsku 66 preuzeti vlast nad svim braniteljima i braniteljskim udrugama s ciljem očuvanja ustavno-pravnog poretka koji nikomu prosved i štrajkove dopuštao nije. Veli junačina Erceg, inače bombaš kao i Tito čiju bistu treba čuvati kao zjenicu oka svoga, da njih dvadesetoricu ništa zaustaviti u nakani ne će. Idu dečki sve do jaja. Isuse, tko iza njih stoji, ako Josipović nije? Moguće Drago Prgomet, Ostojićev spasitelj. Lp.
livoguza2 27.02.2015 u 14:24h _____-- ne moram čeznuti ni za čime, za razliku od tebe koji se bavio prosvjetom kako bi posvjetlio sebe i druge, a na kraju ostao u crnilu tame bez duše i humanosti - tvoj raj će doći kad se u paklu ugasi vatra koja te prosvjetljava i osvjetljava
Gluparije na relaciji gluhoga, vite i robinzona ne komentiram....smatram to chatom dokolicara :-)
Danas 27.2 Erceg ipak bio u drustvu reponje u Savskoj i opet bez brnjice, pa ne mogu se nacuditi koji je to legalista :-)
Jura.Luzer28.02.2015 u 09:26h _________- Dobro si čuo, odlaze na Pantovčak okružiti ga tom žicom kako ona koja se zaklela titu kao pionirka ne napusti sad njezino zmijsko gnijezdo
ciglerru, lijepo je od vas da štitite čitatelje od slobodnijih prikaza istine.Mene to ne tačuđuje.Preživio sam ja i vremena kada je istina imala točno određenu uniformu i svako odstupanje se kažnjavalo kao verbalni delikt.Moram primjetiti da vam do sada nisu smetali nazivi poput: Zoki, perad i sl. iako je riječ o instituciji predsjednika vlade i vladajućoj koaliciji.Nošenje križa na zlatnom lančiću oko vrata u predizbornoj kampanji je iskorištavanje vjerskih simbola.I sama Crkva je u više navrata osudila isticanje križa, simbola kršćanstva, na nedoličnim mjestima i nedoličnim prilikama.Razumijem zbog čega sada poštovana predsjednica države hrvatske Kolinda Grabar kitarović (puni naziv institucije) ne nosi vjersko obilježje, jer je predsjednica svih građana, a oni ne moraju biti svi kršćani.Ja sam njeno (jel dozvoljena upotreba zamjenica ) isticanje križa na dekoltiranom kostimu ocijenio kao zloupotrebu križa, no ako vi insistirate da nesmijem slobodno iznijeti svoje viđenje, molim.
Gđo Zastupnice naša!... oštro protestiram zbog vaših upozorenja, jer smatram da se upozorenje odnosi i na mene. A brišu i mene. Ne krivim vas, a bome ni onog koji me briše. Čudni su kriteriji "vrijeđanja" na portalu VL-a!..." "Gospođa u kolicima koja je iznutra grob i trulež" i dalje stoji kao uzor koliko je higijena na vašem blogu uzorna. "Budalo" i "vnogo" govore više od svih "šupljih obećavalica", ali sve to prolazi... a i dalje stoji kao podsjetnik na čistoću koja vlada na stranicama VL-a. I zamislite, neki se čak i uvrijede ako ih se nazove papagajem, a sami drugima tako tepaju??? Nacist se uvrijedi ako ga se nazove nacistom, makar uistinu govori k'o ogledni primjerak jednog uzornog nacista, ali, nasuprot tome, "komunjara" je izgleda postala jednakovrijedna riječ kao i, recimo, "blaženi Stepinac", pa to nije uvreda??? A "nacist" jest??? Tko je tu normalan? "nacist" koji traži svoje "ustavno pravo" da ga se oslovljava sa "gospodine antifašisto"??? Da o njegovoj služinčadi ne govorim... očito je da se i VL polako priprema za dolazak na vlast "gospode antifašista", pa se polako prilagođava i na njihov vokabular. Inercija čini čuda! ...da zaključim: "Šuplja obećavalica" je sasvim OK kad se i argumentira zašto je "križ stavila na sise" i nešto obećala, dočim je invalida u kolicima, koji se pristojno izražava, čisti nacizam proglasiti "grobom i truleži"!!!! Amen.
Robinzone, prije koji dan Livoguza2 me proglasio teškom ljevičarkom, a vi me danas oblačite i neku uniformu i mislite da držim stranu desničarima. Moram reći i vama i Livoguzi2 da me to jako veseli. ........ Ja sam samo protiv uvreda, kleveta, sramoćenja, seksizma...
Livoguza2, bilo poptuno neprofesionalno da je VL danas prepričavao što je predsjednica sinoć rekla na HTV-u. Prvo, olvo je njezin treći televizijski intervu, treći dan za redom i, možda ste propustili, prvi intervju na Novoj tv je zabilježen kroz predsjedničinee naglaske. Sutradan na RTL-u ista priča i sinoć na HTV-u također. Odavno je, srećom, umrlo takvo novinarstvo koje prati svaki korak i svaku riječ naših uvaženih političara bez obzira što oni rekli. .... Što se tiče praćenja predsjednice, bilo bi dobro da pitate njezin Ured koliko je zadovoljan praćenjem Večernjeg lista. Ne da pratimo, nego smo i knjigu izdali. .......... I znate, Livoguza2, svatko gleda kroz svoje naočale. Upravo sam primila mail kojim nas čitatelj obavještava (kaže u ime još desetak čitatelja) da smo "potpuno u službi Karamarka i HDZ-a" i da otkazuje pretplatu. Mogu vam citirati mailove ili razgovore s čitateljima koji tvrde da je Večernji glasilo ljevice. ....... A uredništvo i redakcija zna da Večernji čitaju i jedni i drugi.
Aha ha , gospodjo Cigler sad ste nacela nedodirljive.....jao kaj bu te sad sve cula od tif finih kulturnih kavalira.....no duboko sam uvjeren da se bute znala obraniti
Sutra je godisnjica smrti Starcevica....ljudi se otislu pokloni na grob pokojnika ....policija nekolicinu pihapsila ????? Zar se niti to vise nesmije ???? Sto ima u tome lose ???? Dr. Starcevic nije bio zlocinac....tkoj je ovdje lud ????
Da se malo osvrnem na najnovije cirkuse koji su se danas događali jer ce sigurno sljedecih dana i ova nebitna događanja zasjeniti ono bitno u državi. Gospodin Keleminec je zajedno sa svojim simpatizerima na glavnom gradskom trgu namjeravao postrojiti stranacku vojsku. Nisu dobili dozvolu pa su sve premjestili kod groblja u Šestinama. Kasnije citam da im ni to nije uspjelo jer je Keleminec sa još par ljudi uhicen kod Okrugljaka gdje je kako kaže kupovao svijece i vijence za grob Ante Starcevica. Koliko ja znam taj kvart a znam ga dobro jer sam tuda prolazio puno puta Okrugljak je restoran za one debljeg novcanika a pošto je restac poprilicno udaljen od groblja tamo nema nikakve cvjecarne niti štanda gdje se prodaju lampaši i vijenci. U blizini je samo pekara pored koje se nalazi kladionica i preko puta nje servis za kosilice. Ocito nekim grupacijama ljudi ništa ne fali pa imaju vremena za kojekakve bedastoce i samopromociju. MUP je sam sebi zakomplicirao situaciju jer prosvjed u Savskoj je i dalje neprijavljen dok se dal slucajno ili namjerno pocinju pojavljivati prosvjedi koji se također ne prijavljuju. I kako sad zabraniti nekome prosvjed ako ga ne prijavi ili cak prijavi dok se sa druge strane vec više mjeseci odvija neprijavljeni prosvjed?
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.
Oni su tek informacija koja vodi razotkrivanju još pokojeg zanimljivog detalja u svima poznatoj široj priči. __________ Zanimljivije je kako smo osatli bez najmodernijeg radara na Plešivici - radara koji je "pokrivao" cijelu Europu i "vidio" svaki zrakoplov koji se uzdizao iz svih zračnih luka sve do Helsinkia. ________ Uzeli ga UN-ovci i otišli, a da ništa platili nisu. _________ Nakon oslobođenja i čišćenja tih objekata mogli smo imati razvoj turizma na tom području prije dvadeset godina, ali ne, umjesto toga sve propada, ljudi nezaposleni, jer je to bilo od "mrskog neprijatelja" pa mnora propasti. _________ "maršal tito je na Plitvicama imao "svoju" zgradu, zgrada propada, a turista na Plitvicama sve više - ne žele obnavljati, jer je i to "djelo crvenog neprijatelja" pa mora propasti po svaku cijenu, makar svi u okolici propali. ______________ Isto je i s Kumrovcem - "djelo crvenog neprijatelja" mora propasti makar gladovali _________ To je prava državna tajna - tko ne želi koristiti nekad prihodovajuće objekte???? _____ I to u vrijeme krize, kad nam je svaka lipa dragocjenija od zlata _________ Tko može odgonetnuti tu državnu tajnu????