Novinari nisu prvi čuvari državne tajne

Komentari 196

ZG
zorbas.grk
10:16 01.03.2015.

Robinzon.....dobila je 50,74 %.....a sto je dobila zagorka ? Jadna ?

VL
ČU
čujovo
10:22 01.03.2015.

A đe su jučer bili ostali, "neautohtoni" pravaši? :) :) Hbga, nisu se htjeli miješati sa ovim "autohtonima"... Prodaju nam priču o domoljublju a ne mogu jedni sa drugima ni za isti stol sjesti. San svakog hrvatskog pravaša je dada ima svoju vlastitu pravašku stranku i desetak služinčadi, i, dakako, da postane "Treći Otac Domovine"... Međusobno se časte nazivima "udbašu jedan" i "komunjaro"... a od Starčevića napravili štrace od silnog grebanja i ulizivanja. Razbiju ti glavu ako zucneš da si i ti pravaš, a nisi učlanjen u baš njihovu "stranku"? Bekneš li da si i sam veliki pravaš, oči bi ti iskopali jer da su oni, a ne ti, "veliki pravaši". Nije rijetka ni pojava da ćaća ima svoju, a 9-ero sinova svoje stranke...pravaške, dakako. I sve domoljub do domoljuba. Zanimljivo: Hrvate nazivaju budalama i zatucancima? Jer da ne glasaju za njih. Baš se pitam zašto Hrvati zaziru od takvih?

VL
ČU
čujovo
10:35 01.03.2015.

I da... umalo zaboravih... na izborima obično ne glasaju za svoju stranku? :) :) Bog te, pa što če im onda stranka? E, to je to: Da mogu slati vojsku na ulice! A i izađe im slika u novinama.... OndaOnda se mjesec dana kočopere okolo, pa onda opet nestanu... a o poslovanju im i sam Bog zna vrlo malo, ili ništa.

VL
ZG
zorbas.grk
13:16 01.03.2015.

robinzone...ne osvrči se , ne to se i traži

VL
Robinzon
13:17 01.03.2015.

Jura, kaj si prešel u komedijaše? Lepo ti ide.Morti doguraš i do Karamarkovog pobočnika.Sem čul da je tam slobodno jeno mesto, a komedijaši im trebaju.

VL
JL
Jura.Luzer
21:48 26.02.2015.

Robinzon "ak nekaj nije u funkciji (ne koristi se) ne znači da je neispravno." .....ali znači da ne radi. .......... Kak da ja to tebi objasnim .....Ajd da probam ovak ...... Ak imaš neke organe koji nisu u funkciji ....... pa ih ne koristiš ...sasvim je sejeno jesu li ispravni. ........... Moreš ti od doktora dobiti neznam kakovu potvrdu da su ispravni .... ali .......... ne rade ...pa ne rade.

VL
VI
Vito
10:44 27.02.2015.

livoguza2 27.02.2015 u 09:27h _______ Točno tako, ulje i svijeća su jamstvo za vatrogasni posao - barem neka korist od takvih koji zapaljenu svijeću čuvaju u ulju - mnogi drugi imaju posla

VL
JL
Jura.Luzer
21:53 26.02.2015.

Robinzon "Nije na novinaru da otkriva jel' nešto državna tajna ili nije, naročito ne ako mu se to servira pri službenom razgovoru." ...............Bormeš ...... ak mu se to servira na službenom razgovoru ....onda nije niti novinarska tajna...... identitet servirača.....copy pasteste " ne i čovjek s imenom i prezimenom,"

VL
LI
livoguza2
18:39 26.02.2015.

doktorice! Neki su htjeli ozakoniti i zavirivanje u ispovjednu tajnu. Svašta "građani" žele znati i misle da imaju pravo znati. "Građani" su zamijenili pjesnike i postali čuđenje u svijetu. Lp.

VL
LI
livoguza2
14:54 27.02.2015.

Vito! Pusti Jovu(ču) da se malo odmori. Upravo mu je potrebito 7 dana dok nabavi materijal i nabavi nove opanke. A moguće mu je i šajkača upala u g.... pa mora nabaviti novu. Kad se malo sredi, eto njega opet tebi pa možete udrugove s..... Ja ću vam se za pasuljče i zelenjavu pobrinuti. Jadna majka što je rodila! da je rodila klupko pređe, mogla je bječve oplesti za zimske hladne dane. Lp.

VL
ZG
zorbas.grk
15:19 27.02.2015.

Robinzone....nema tajni ove iz SDPa treba cupati bagerima kakvo su duboko korenje pustili od 1945-te na ovamo a i podkozje im je podmazano svim mascama, dok ovi u HDZ su za njih male bebe a i znaju i sami kad prevrse mjeru....imaju i neke struke pa im posao osim politike i na drgim mjestima budu ponudjene i osigurane

VL
ZG
zorbas.grk
15:43 27.02.2015.

Livoguza, jel Erceg svom nerazdvojnom drugu cetveronoscu stavio brnjicu na njusku ??? kad s njime hoda Zagrebom i posjecuje HRT ???? Interesantno u Savsku 66 dosao je bez psa pratioca....ipak zna gdje je siguran samo jos to mora i javno priznati....a ne da prica bajke kako se neki ljudi boje maskirnih uniformi ....ha ha ha ti strasljivci su mi uvijek izmamljivali veliki smajl od ve do ve

VL
ZG
zorbas.grk
15:35 27.02.2015.

Eto vidis vito kako te je gugl ert obmanuo....pokazalo ti zarastenu okucnicu Visoke a ne jaglace ..... ali se zato ukopalo pod kozu i naslo tunele za koje je jos znao i Plecas a i Avbersek skup s Novoselom....

VL
ČU
čujovo
12:27 28.02.2015.

Evo, još su nam samo "autohtoni pravaši" trebali... to su vam oni domoljubi koji su autohtoni, za razliku od ovih ostalih pravaša koji nisu autohtoni već su... već su... ?? ma ne znam što su. Valjda su neautohtoni, ono, samo "hrvatski". Dočim su oni "autohtoni hrvatski"....:) :) Sad će vjerojatno dijeliti građanima metke, da ne troše pare za poštarinu. Baš šteta, da imam vremena dojurio bih sa ženom i djecom i gled'o njihovo postrojavanje u ganc novim uniformama... nu, tu mi nešto čudno: 'Oće l' nosit naše hrvatske uniforme HV-a, ili replike onih povijesnih, okupatorskih??? A možda imaju i originale?

VL
ZG
zorbas.grk
15:30 27.02.2015.

Da ne trazim komentar naseg komentatora kojem u juternjim satima padne secer pa je svakodnovno jadan i grozomorno kritican svih i svacega....moram mu priopciti da je okucnica Visoke u jako lijepom stanju...postoje 3 ploce sa textom zabranjen pristup, sa strane Streljacke padina je puna jaglaca...a predmetna garazna vrata kojima zavrsava "tajni tunel" prema parkiralistu ispod bivseg Lokomotivinog igralista ukrasena su jednom video kamerom, nema nikakve kontrolne porte , nema pripadnika sluzbe sigurnosti, pa bi on kao i robinzon vrlo lako mogli preskociti ogradu, oskvrnuti ploce kom 3 i posjetiti Visoku kao planinorci obicni....Lausic bi bio veseo kako bi potvrdili njegovo misljenje i sigurnosti predmetnog objekta a koje je u suprotnosti sa ministrovim policije....e da je to za bivseg ljubljenog im titu kako bi se sdpeovci slozili sa misljenjem Mate Lausica a ovako zabole ih zica tamburicina

VL
LI
livoguza2
14:07 26.02.2015.

Poslušah sveznalicu Vitu i uguglah "tuneli grada Zagreba". U jednom tekstu pronađoh ovu rečenicu: "Jedan krak završava ispod Banskih dvora, sjedišta Vlade, pa bi otvaranje tunela za javnost predstavljalo rizik po sigurnost Vlade. "__________Sad me živo zanima zašto je Vlada zatvorila tunel koji bi joj mogao ugroziti sigurnost, a u javnosti razglasila sve o tunelu i liftu koji vodi do ureda u Visokoj 22 u koji su silom htjeli smjestiti Predsjednicu, očevidno nimalo ne vodeći računa o njezinoj sigurnosti. A Vito ju je nazvao pogrdno obećavalicom koja ne želi ispuniti svoje obećanje. Pitam Vitu: Zašto si toliko inzistirao da Predsjednica odmah useli u vilu u Visokoj 22? Da nisi, ne daj Bože, htio...? Lp.

VL
« 1 ... 4 5 6 7 8 9 10 »
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.