pretresi na više osoba

MUP RS uhitio deset osoba, evo tko su uhićeni

mup rs
31.03.2017.
u 16:51

Iz MUP-a RS su potvrdili da je uhićeno deset osoba. objavili su da su uhićeni banjolučani V.B, V.T, J.T, O.B i M.D, u Brodu L.M, N.O, D.P. i B.S i M.M. u Usori.

Policijski službenici Uprave za organizirani i teški kriminalitet MUP-a Republike Srpske realizirali su na području Banja Luke i Broda akciju razbijanja organizirane kriminalne grupe koja se bavi neovlašćenom proizvodnjom i prometom opojnim drogama.

Iz MUP-a RS su potvrdili da je uhićeno deset osoba. objavili su da su uhićeni banjolučani V.B, V.T, J.T, O.B i M.D, u Brodu L.M, N.O, D.P. i B.S i M.M. u Usori.

Kako neslužbeno saznaju Nezavisne novine, u Banja Luci je uhićena čitava jedna obitelj. 

Saznaju da su u Banja Luci privedeni Jelenko Tamburić, Vesna Tamburić, Vedran Bodiroža zvani Guzla, Marko Duvnjak i Branković Ognjen.

U Brodu su, kako neslužbeno saznaju uhićeni Borislav Spasojević, Luka Majstorović, Nedžad Omerović, Dijana Plavšić dok je u Usori pao Mario Marić.

Pretresi su izvršeni na više lokacija i tom prilikom je pronađeno i oduzeto: 333,11 grama bijele praškaste tvari – kokaina, 107,01 grama zelene biljne tvari – marihuane, 6.369 komada sintetičke opojne droge u tabletama, više stotina komada streljiva vatreno oružje, elektrošoker i drugi predmeti koji potiču od izvršenja krivičnog djela.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije