Predsjedatelj Vijeća ministara BiH

Zvizdić razgovarao sa njemačkom veleposlanicom Hohmann

11.01.2018.
u 14:38

Predsjedatelj Vijeća ministara BiH Denis Zvizdić primio je veleposlanicu Savezne Republike Njemačke u BiH Christianu Hohmann i informirao je o aktualnim ekonomskim i političkim pitanjima, kao i o aktivnostima koje se provode na finaliziranju odgovora iz Upitnika Europske komisije.

Zvizdić je istakao i značaj usvojenog seta zakona o trošarinama koji će utjecati na jačanje ekonomske stabilnosti, a potom i na dolazak stranih investitora u BiH.

Tijekom sastanka Zvizdić i Hohmann su istakli i značaj usvajanja Strategije ruralnog razvoja BiH što predstavlja nagovještaj boljih dana za poljoprivredu i ruralni sektor u BiH i što će omogućiti povlačenje sredstava iz predpristupnih fondova.

Sugovornici su se suglasili da je u idućem razdoblju neophodno ubrzati rad na europskim i NATO  integracijama Bosne i Hercegovine i da taj put nema alternativu, priopćeno je iz Vijeća ministara BiH.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?