Kordić u Vijećnici primio HKK Mostar

16.05.2024.
u 14:22

Gradonačelnik Mostara dr. Mario Kordić primio je danas u Gradskoj vijećnici košarkaše, stručni stožer i upravu Hrvatskog košarkaškog kluba Mostar. 

Tom prilikom Kordić je čestitao HKK Mostar na osvajanju Lige KS Herceg – Bosne i plasmanu u Prvu ligu Bosne i Hercegovine. 

Novi bh. prvoligaš osnovan je 2016. godine kao Škola košarke Pepi Sport, a od ožujka ove godine nosi naziv HKK Mostar. Pokretač ovoga projekta je bivši profesionalni košarkaš Petar Dujmović Pepi, a cilj je stvoriti kvalitetne uvjete za razvoj mladih talentiranih košarkaša. 

Na današnjem prijemu Dujmović je zahvalio Gradu Mostaru i gradonačelniku na potpori u radu kluba, naglasivši kako je upravo ulaganje u mlade najbolja investicija za budućnost. 

Gradonačelnik Kordić je naglasio kako će i dalje nastaviti podržavati HKK Mostar, kao i ostale sportske kolektive koji promoviraju pozitivne vrijednosti u našem društvu. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?