Munchen

Zvizdić na premijerskoj debati

Minhen
13.02.2016.
u 13:45

Predsjedatelj Vijeća ministara BiH dr. Denis Zvizdić drugog dana 52. Konferencije o sigurnosti u Munchenu sudjelovao je danas na debati premijera.

U debati su izlagali francuski premijer Manuel Valls i premijer Ruske Federacije Dmitry Medvedev. Moderator je bio predsjedatelj Minhenske konferencije o sigurnosti veleposlanik Wolfgang Ischinger.

Predsjedatelj Zvizdić sastat će se danas u 15.30 sati sa savjetnikom njemačke kancelarke Angele Merkel za vanjsku i sigurnosnu politiku Cristophom Heusgenom i u 16.15 sa visokom predstavnica EU za vanjsku politiku i sigurnost Federicom Mogherini.

Konferencija o sigurnosti, koja je počela juče u Munchenu, okupila je oko 600 visokih dužnosnika iz cijelog svijeta. Teme o kojima raspravljaju su strateška globalna i sigurnosna pitanja. Riječ je o najvažnijoj konferenciji za sigurnosnu politiku u Europi i ona daje poruke koje kasnije mogu biti prenesene u realnu politiku.       

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?