Zeljko o kolekciji cipela: 'Nemam djecu, kupovala sam cipele na popustima i nisam ih bacala'

Sandra Zeljko
Pixsell
23.03.2023.
u 10:06

Vrhovni sud odbio je žalbe Tomislava Saucha i Sandre Zeljko na nepravomoćnu presudu u aferi dnevnice, čime su bivši šef kabineta Zorana Milanovića i tajnica u više Vlada pravomoćno osuđeni na tri, to jest četiri i pol godine zatvora. Okončana je tako afera Dnevnica, no Zeljko smatra da je presudom oštećena, te joj nije jasno kako je moguće da ona kao državni službenik 'koji radi isključivo po nalogu' dobije veću kaznu nego dužnosnik koji joj je bio nadređen. U razgovoru za RTL Danas osim toga dotaknula se i spornih cipela koje je policija pronašla pretragom njenog stana.

Naime, u stanu je pronađeno 80-ak pari cipela čija je ukupna vrijednost procijenjena na oko 40.000 kuna, a Zeljko smatra da su se istražitelji nepravedno ulovili cipela kao 'glavne atrakcije', zapitavši se "zašto nisu tako transparentno taj putni nalog ili tu kuvertu uzeli i pokazali pa da se povlači po medijima". "Ja sam došla iz Vukovara u čemu sam bila obučena. Ostala sam bez ičega, kad god sam kupovala moje cipele za ovih 30 godina radnog staža radila ja sam svoje cipele čuvala, nije da sam ih bacala, da li je to 10 pari, 100 pari" ističe Zeljko.

Zeljko tvrdi da je skuplje, markirane cipele uvijek kupovala na popustu većem od 50 posto, 70 posto. "Ja moram napomenuti da nemam djecu, ja sam sama i od svoje plaće kupovala ono što sam htjela" naglasila je, dodajući da bi istražitelji zasigurno pokazali da su nešto našli u njenom stanu, a ne bi se bavili njenim cipelama.

Ranije je za vrijeme iznošenja obrane izjavila kako je najviše za cipele platila 1000 kuna, te da živi s majkom i sestrom koje su vlasnice nekih od cipela koje joj se predbacuju.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?