Polarni medvjed rastužio svijet:

Zatočili ga u trgovačkom centru, njegov izraz lica govori sve

Polarni medvjed rastužio svijet
22.07.2016.
u 20:17

U jednom šoping centru u kineskom gradu Guangzhou nalazi se depresivni polarni medo. Nesretnik je dio “oceanskog tematskog parka” u sklopu kojeg je smješten u sterilnoj nastambi, a čini se da mu jedina svrha ta da gosti mogu opaliti selfie s njegovim tužnim izrazom lica u pozadini.

“Tematski park” je inače otvoren u siječnju ove godine, a već se ranije našao na naslovnicama medija kad ga je jedna hongkonška organizacija za zaštitu životinja proglasila “životinjskim zatvorom”. Sudeći po letargičnom ponašanju lica nesretnog mede, kojeg su bog zna zašto nazvali Pizza, to nije daleko od istine.

Naime, on se jedva miče po nastambi i tek ponekad podigne glavu. Ukratko, ni sjena najvećeg kopnenog predatora, prenosi Poskok.info.

Suosjećanje za medu dobilo je prostora u kineskim medijima pa je pokrenuta i peticija za zatvaranje okrutnog parka koju je potpisalo više od 285 000 ljudi. Zamjenik upravitelja parka Li Chengtang pak tvrdi da je sve u redu i da je “polarni medo u akvariju vrlo sretan”.

Da mu medo može odvratiti, sumnjamo da bi se složio s tom konstatacijom.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije