Počela sjednica

Vlada FBiH razmatra amandmane na izmjene Zakona o državnoj službi

vlada fbih
22.10.2015.
u 11:19

U Mostaru je danas počela 28. sjednica Vlade Federacije BiH kojom, po ovlasti premijera FBiH Fadila Novalića, predsjedava dopremijerka FBiH i federalna ministrica financija Jelka Milićević.

Vlada Federacije BiH će razmatrati amandmane na Prijedlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o državnoj službi u FBiH. Dnevnim redom planirano je razmatranje prednacrta tri zakona: o hraniteljstvu u Federaciji BiH, o izmjenama i dopunama Zakona o osnovama socijalne zaštite, zaštite civilnih žrtava rata i zaštite obitelji s djecom, kao i o izmjenama i dopunama Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji.

Članovi Vlade će se izjasniti i o predloženoj izmjeni Uredbe o uvjetima i načinu plaćanja gotovim novcem, te o izvješću Povjerenstva za usuglašavanje odredaba Nacrta zakona o zaštiti okoliša s propisima iz oblasti zaštite voda i prostornog uređenja.

Federalno ministarstvo energije, rudarstva i industrije je za današnju sjednicu dostavilo informaciju o izboru strategijskog partnera za financiranje i izgradnju Bloka 1 Termoelektrane „Banovići“, snage 350 MW, a Agencija za privatizaciju u FBiH 
predložila je da Vlada FBiH da suglasnost na način i metod prodaje stopostotnog udjela „Energoinvesta“ d.d. Sarajevo u „Energoinvestu RTC-ADM“ d.o.o. Sarajevo u postupku male privatizacije.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?