Večernji List - najnovije vijesti iz Bosne i Hercegovine, svijeta, sporta, kulture i showbiza
Naslovnica Vijesti

Vilić primio vrijednu donaciju od Međunarodne organizacije za migracije u BiH

Direktor Vilić je izrazio zahvalnost IOM-u u BiH koji kontinuirano pruža podršku u razvoju Direkcije.
23. rujna 2022. u 14:08 0 komentara 62 prikaza
Pogledajte galeriju 1/2

U prostorijama Direkcije za koordinaciju policijskih tijela BiH upriličena je danas primopredaja donacije Međunarodne organizacije za migracije u Bosni i Hercegovini (IOM). Donaciju je direktoru Mirsadu Viliću predala šefica misije IOM-a u BiH gđa Laura Lungarotti.

Direktor Vilić je izrazio zahvalnost IOM-u u BiH koji kontinuirano pruža podršku u razvoju Direkcije. Naglasio je da je navedena donirana oprema od značaja za kvalitetno obavljanje svakodnevnih poslova i zadataka policijskih službenika Direkcije na terenu.

Šefica misije IOM-a u BiH Laura Lungarotti je istaknula da je današnja donacija nastavak izuzetno uspješne suradnje koju IOM ostvaruje sa Direkcijom. Posebno se zahvalila pripadnicima Direkcije za koordinaciju policijskih tijela BiH, koji u okviru podrške Službi za poslove sa strancima BiH pružaju u osiguranju privremenih prihvatnih migracionih centara u BiH (centri Lipa i Borići u Bihaću i  centri Blažuj Ušivak u Sarajevu).

Također, navela je da će se ovakav vid uspješne suradnje nastaviti i u budućnosti. 

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.