Uspjeh akcije

Vijeće mladih općine Grude za Antoniju prikupilo 6123 KM

vuleticvmgr_nnn_bih_24092015
25.09.2015.
u 06:15

Svi vjeruju da će izlječenje 10-godišnje Antonije Vuletić biti uspješno. Ona pati od provodne nagluhosti i teškog oštećenja u srednjem uhu

U Grudama je proteklog vikenda završila humanitarna akcija "Poslušajmo srcem" za desetogodišnju Antoniju Vuletić. Ovom akcijom Vijeće je podržalo Antoniju i njenu obitelj u borbi za njezino izlječenje od provodne nagluhosti i teškog oštećenja u srednjem uhu. Nakon niza operacija koje su bile bezuspješne, liječenje će se nastaviti u privatnoj klinici. Za Antonijino liječenje prikupljene su 6123 KM. - Iako je Vijeće mladih općine Grude još uvijek mlada organizacija koja se tek treba afirmirati, odlučili smo prihvatiti poziv Antonijine obitelji da pomognemo. Zbog hitnosti operacije, bili smo primorani humanitarnu akciju organizirati u vrlo kratkom vremenskom razdoblju. No bez obzira na to, cilj je ostvaren i naša mala Antonija uskoro ide na operaciju. Grude, ali i ostatak Hercegovine, su još jednom pokazali da imaju veliko srce i hvala im na tome, kazala je predsjednica VM općine Grude Josipa Zorić. Volonteri ovog Vijeća prodavali su ulaznice i piće, a akciju su podržali brojni Gruđani te drugi žitelji Hercegovine. Finale akcije bio je međunarodni humanitarni rukometni turnir HŽRK Grude i koncert.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije