Banja Luka

U RS ponovno rade trgovine bijele tehnike, vodomaterijala, sanitarija...

31.03.2020.
u 16:29

Rad u ograničenom vremenu omogućen je i tržnicama naveliko, tržnicama na malo i stočnim pijacama

U Republici Srpskoj rad u ograničenom vremenu omogućen je trgovinama koje se bave prodajom bijele tehnike, vodomaterijala i sanitarija, građevinskog materijala, autodijelova, dijelova za poljoprivredne strojeve, elektromaterijala, keramike i boja i lakova.

Rad u ograničenom vremenu omogućen je i tržnicama naveliko, tržnicama namalo  te stočnim pijacama.

- Svi su dužni organizirati rad uz obvezno poduzimanje mjera propisanih u uputstvu Instituta za javno zdravstvo RS za sprječavanje pojave i širenja bolesti COVID-19 na radnom mjestu – saopćeno je nakon sastanaka entitetske predsjednice Željke Cvijanović, premijera Radovana Viškovića, člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika, ministra zdravstva i socijalne zaštite RS Alena Šeranića i gradonačelnika Banje Luke Igora Radojičića.

Ponovno je upućen apel građanima da se striktno pridržavaju svih preporuka nadležnih institucija kada je riječ o zaštiti od koronavirusa, kao i osobama kojima je određena kućna izolacija da se strogo pridržavaju propisanih mjera.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?