Međunarodni sajam

U Kreševu se okupilo 50 izlagača iz zemalja EU i Australije

minerali
Vecernji.ba
12.10.2015.
u 06:15

U Udruzi Kreševski citrin, koja već 12 godina zaredom organizira ovu manifestaciju jedinstvenu u BiH, kažu da je sajam tijekom vikenda bio odlično posjećen

Predvorje Osnovne škole "Dr. Boris Ćorić" u Kreševu postalo je pretijesno za sve posjetitelje koji su odmah po otvorenju 12. međunarodnog sajma minerala, stijena, fosila, dragog i poludragog kamenja, među prvima željeli razgledati izložene eksponate.

U Udruzi "Kreševski citrin" koja već 12 godina zaredom organizira ovu manifestaciju, jedinstvenu u Bosni i Hercegovini, kažu za portal Večernjeg lista BiH Vecernji.ba da je sajam tijekom oba dana vikenda pratila velika posjećenost. To i nije nikakvo čudo s obzirom na to da zaljubljenici u minerale i fosile na jednom mjestu imaju priliku pogledati eksponate iz svih krajeva Bosne i Hercegovine, ali i cijeloga svijeta.

Ove godine na 12. međunarodnome sajmu minerala, stijena, fosila, dragog i poludragog kamenja je, prema riječima Alojza Filipovića, iz Udruge "Kreševski citrin", 50-ak izlagača iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Srbije, Slovenije, Austrije pa sve do daleke Australije.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?